Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Sarkar, Anup"'
Autor:
SARKAR, Anup Kumar1,2 anupsarkar.jpg@gmail.com, ORAON, Satyajit3 satyajitoraon2@gmail.com, GHOSH, Subir1 subir.ghosh302@gmail.com, BALL, Kakan1 ballkakan@gmail.com, SADHUKHAN, Sanjoy1 sanjoysadhukhan@gmail.com
Publikováno v:
Notulae Scientia Biologicae. 2024, Vol. 16 Issue 2, p1-16. 16p.
Autor:
Naznin, Farhana, Hasan, Moinul, Mahmud, Khalid, Sarkar, Anup Kumar, Hasan, Mir Md. Iqbal, Bhuiyan, Md. Musharraf Uddin, Bari, Farida Yeasmin, Juyena, Nasrin Sultana *
Publikováno v:
In Animal Reproduction Science January 2020 212
Autor:
Sarkar, Anup Kumar1,2 (AUTHOR), Oraon, Satyajit3 (AUTHOR), Mondal, Subrata3 (AUTHOR), Sadhukhan, Sanjoy2 (AUTHOR) sanjoysadhukhan@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Dec2022, Vol. 46 Issue 12, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Microelectronics Journal September 2017 67:50-56
Autor:
Kumar, Sarkar, Anup
Numerous genes in flowering plants, including onion (Allium cepa L.) govern morphological character differences in structure, shape, orientation, weight and number, etc. arising from their assortment and recombination due to pollination. Pollination
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=intech______::b09aeea6422473559af35e92e89b2e24
https://mts.intechopen.com/articles/show/title/pollination-biology-and-environmental-water-pollution-indicator-of-onion-allium-cepa-l
https://mts.intechopen.com/articles/show/title/pollination-biology-and-environmental-water-pollution-indicator-of-onion-allium-cepa-l
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Various wild mushrooms have been appreciated as a source of food and medicines from centuries. Although wild mushrooms were formerly utilised on a modest scale, people now favour mushrooms as a source of nutritious or healthy food. Pharmaceutical sci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6a2fbfb89b7ee3a80a6ffeb37673006e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.