Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Sarić MM"'
Publikováno v:
Medica Jadertina
Volume 49
Issue suplement 2
Volume 49
Issue suplement 2
Nutritional knowledge and attitudes are important for the consumption of healthy food. Well-informed consumers could have a higher chance to select food rich in nutrients like dietary fibre (DF), which is recognized as one of the major determinants f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::f1c7ebeec76456de956d95fc6f02c6e4
https://hdl.handle.net/10400.19/5661
https://hdl.handle.net/10400.19/5661
Autor:
Guiné RPF, Ferrao AC, Duarte J, Ferreira M, Correia P, Leal M, Rumbak I, Barić IC, Komes D, Šatalić D, Sarić MM, Tarcea M, Fazakas Z, Jovanoska D, Vanevski D, Vittadini E, Pellegrini N, Szűcs V, Harangozó J, EL-Kenawy A, EL-Shenawy O, Yalçın E, Kösemeci C, Klava D, Straumite E.
It is well known that dietary fibre (DF) is recognized as very important to maintain health and prevent some chronic diseases. Therefore, the objective of the present study was to evaluate the level of knowledge about the effect for the human body de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::9cdca8c4917eac37d777bda5a122a51e
https://www.bib.irb.hr/989262
https://www.bib.irb.hr/989262
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guiné RPF; CERNAS Research Centre, Polytechnic University of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal., Florença SG; CERNAS Research Centre, Polytechnic University of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal., Costa CA; CERNAS Research Centre, Polytechnic University of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal., Correia PMR; CERNAS Research Centre, Polytechnic University of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal., Cruz-Lopes L; CERNAS Research Centre, Polytechnic University of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal., Esteves B; CERNAS Research Centre, Polytechnic University of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal., Ferreira M; Health Sciences Research Unit: Nursing (UICISA: E), Polytechnic University of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal., Fragata A; CIDEI-IPV Research Centre, Polytechnic University of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal., Cardoso AP; CIDEI-IPV Research Centre, Polytechnic University of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal., Campos S; Health Sciences Research Unit: Nursing (UICISA: E), Polytechnic University of Viseu, 3504-510 Viseu, Portugal., Anjos O; CERNAS-IPCB, Research Centre for Natural Resources, Environment and Society, Polytechnic University of Castelo Branco, 6001-909 Castelo Branco, Portugal., Boustani NM; Faculty of Business and Administration, Saint Joseph University, Beirut 1104 2020, Lebanon., Bartkiene E; Department of Food Safety and Quality, Lithuanian University of Health Sciences, 47181 Kaunas, Lithuania., Chuck-Hernández C; Tecnologico de Monterrey, The University for Obesity Research, Monterrey 64849, Mexico., Djekic I; Department of Food Safety and Quality Management, Faculty of Agriculture, University of Belgrade, 11000 Belgrade, Serbia., Tarcea M; Department of Community Nutrition and Food Safety, GEP University of Medicine Pharmacy Science and Technology of Targu Mures, 540139 Targu Mures, Romania., Sarić MM; Department of Health Studies, University of Zadar, 23000 Zadar, Croatia., Kruma Z; Faculty of Food Technology, Latvia University of Life Sciences and Technologies, LV 3001 Jelgava, Latvia., Korzeniowska M; Faculty of Food Science, Wroclaw University of Environmental and Life Sciences, 51-630 Wrocław, Poland., Papageorgiou M; Department of Food Science and Technology, International Hellenic University, 57001 Thessaloniki, Greece., Árias LG; BALAT Research Group, Faculty of Veterinary Medicine, University of León, 24071 León, Spain., Černelič-Bizjak M; Department of Nutritional Counseling-Dietetics, Faculty of Health Science, University of Primorska, 6320 Izola, Slovenia., Damarli E; Research and Development Center, Altıparmak Food, Çekmeköy, 34782 İstanbul, Turkey., Ferreira V; Department of Nutrition, School of Nursing, UFMG-Federal University of Minas Gerais, Belo Horizonte 30130-100, Brazil., Bayraktaroğlu E; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Istanbul Medipol University, Beykoz, 34815 İstanbul, Turkey., Arpa FO; Department of Nutrition and Dietetics, Faculty of Health Sciences, Istanbul Medipol University, Beykoz, 34815 İstanbul, Turkey.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Oct 25; Vol. 13 (21). Date of Electronic Publication: 2024 Oct 25.