Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Sarić, Zlatan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 22, Iss 4, Pp 149-159 (2021)
Labelling products as "mountain products" provides producers in hilly and mountainous areas with effective tools to improve marketing of their products and reduce the risk of confusion among consumers regarding the hilly and mountainous origin of pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df43b7a76d454e55b2df16ca8a9159ba
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarić, Zlatan1, Hozić, Lejla1, Žilić, Smail2, Dizdarević, Tarik1, Sredović-Ignjatović, Ivana3, Špirović, Bojana3, Kresović, Mirjana3, Milinčić, Danijel3, Barać, Miroljub3 baracm@agrif.bg.ac.rs
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Oct-Dec2022, Vol. 72 Issue 4, p189-200. 12p.
Autor:
Kadrić Emina, Sarić Zlatan
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2019, Iss 50, Pp 105-112 (2019)
Cheesemaking is one of the most complex technologies in dairy and cheese science as a product of this art enjoys a special status among dairy products thanks to its high-value ingredients. Facts about rich cheese culture and tradition affect the m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6035cdcba6244917bf4339e872b7cc1d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Technologica Acta; Sep2023, Vol. 16 Issue 1, p15-21, 7p
Autor:
Barać, Miroljub1 baracm@agrif.bg.ac.rs, Sarić, Zlatan2, Vučić, Tanja1, Ignjatović, Ivana Sredović1, Milinčić, Danijel1, Trifunović, Bojana Špirović1, Smiljanić, Milenko3
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jan-Mar2021, Vol. 59 Issue 1, p44-55. 12p.
Autor:
Samardžić Slavica, Ivanković Marko, Bajramović Sabahudin, Ostojić Aleksandar, Sarić Zlatan, Popović-Vranješ Anka
Publikováno v:
Agroznanje, Vol 14, Iss 3, Pp 397-409 (2013)
Ever since pre-Bible time typical products have been considered as a cultural heritage of people and countries. This is demonstrated by the records found in several geographical locations. As such they have been protected by legal means adequate to t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/902a9b9a53774bb99d00f750426dca18
Cilj rada bio je utvrditi funkcionalna, mikrobiološka i senzorska svojstva probiotičkih fermentiranih napitaka proizvedenih iz različitih omjera kravljeg mlijeka i sojinog napitka. Pripremljeno je pet uzoraka različitih omjera kravljeg mlijeka i
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::1f1386571f9d3a2ae3381022fcb13ef3
https://www.bib.irb.hr/1232563
https://www.bib.irb.hr/1232563