Zobrazeno 1 - 10
of 40 311
pro vyhledávání: '"Sardo"'
Autor:
Dedola, Alessio Silvio1 (AUTHOR) adedola@agrisricerca.it, Caredda, Marco1 (AUTHOR) mcaredda@agrisricerca.it, Addis, Margherita1 (AUTHOR) gialai@agrisricerca.it, Lai, Giacomo1 (AUTHOR) mfiori@agrisricerca.it, Fiori, Myriam1 (AUTHOR) mpes@agrisricerca.it, Pes, Massimo1 (AUTHOR), Mara, Andrea2 (AUTHOR) amara@uniss.it, Sanna, Gavino2 (AUTHOR) maddis@agrisricerca.it
Publikováno v:
Separations (2297-8739). Sep2024, Vol. 11 Issue 9, p265. 13p.
Autor:
Garduño López, Victor Isaias1 (AUTHOR), Martínez-Rocha, Ricardo1 (AUTHOR) ricardomtzrocha@cuautitlan.unam.mx, Núñez Domínguez, Rafael2 (AUTHOR), Ramírez Valverde, Rodolfo2 (AUTHOR), Domínguez Viveros, Joel3 (AUTHOR), Reyes Ceron, Antonio4 (AUTHOR), Hidalgo, Jorge5 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 11/11/2024, Vol. 19 Issue 11, p1-11. 11p.
Autor:
Lunesu, Mondina Francesca1 (AUTHOR) mflunesu@uniss.it, Mellino, Maria Rita1 (AUTHOR), Carta, Silvia1 (AUTHOR), Battacone, Gianni1 (AUTHOR), Zgheib, Elias1 (AUTHOR), Pulina, Giuseppe1 (AUTHOR), Nudda, Anna1 (AUTHOR) anudda@uniss.it
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science. Dec2024, Vol. 23 Issue 1, p1491-1506. 16p.
Autor:
Mondina Francesca Lunesu, Maria Rita Mellino, Silvia Carta, Gianni Battacone, Elias Zgheib, Giuseppe Pulina, Anna Nudda
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 23, Iss 1, Pp 1491-1506 (2024)
The aim of this study was to compare animal performance and meat quality of a local cattle breed of Sardinia Island with specialised meat purebred or obtained by crossbreeding. For this purpose, 10 Sardo-Bruna (SB; 5 males, 5 females), 10 Limousine (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89644a3a294d4749bbe74973e024b691
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mara, Andrea1 (AUTHOR) a.mara@studenti.uniss.it, Caredda, Marco2 (AUTHOR) mcaredda@agrisricerca.it, Addis, Margherita2 (AUTHOR) maddis@agrisricerca.it, Sanna, Francesco3 (AUTHOR) fsanna@agrisricerca.it, Deroma, Mario4 (AUTHOR) mderoma@uniss.it, Georgiou, Constantinos A.5,6 (AUTHOR) cag@aua.gr, Langasco, Ilaria1 (AUTHOR) mpilo@uniss.it, Pilo, Maria I.1 (AUTHOR) nspano@uniss.it, Spano, Nadia1 (AUTHOR), Sanna, Gavino1 (AUTHOR) a.mara@studenti.uniss.it
Publikováno v:
Molecules. Feb2024, Vol. 29 Issue 4, p869. 15p.
Autor:
Alessio Silvio Dedola, Marco Caredda, Margherita Addis, Giacomo Lai, Myriam Fiori, Massimo Pes, Andrea Mara, Gavino Sanna
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 9, p 265 (2024)
Although PDO Pecorino Sardo is one of the oldest traditional cheeses of Sardinia, Italy, data on its nutritional properties and food safety are lacking. In particular, significant amounts of lactose and galactose may be a health concern for consumers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61a283a8d1e44f9f8b685579aada5153