Zobrazeno 1 - 10
of 166
pro vyhledávání: '"Sardinella brasiliensis"'
Autor:
Fernanda Scheuer, Fabio Carneiro Sterzelecki, Roger Wagner, Ana Carolina Xavier, Marisa Pereira de Souza, Elenice Martins Brasil, Débora Fracalossi, Vinicius Ronzani Cerqueira
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100637- (2024)
Wild sardines contain a high level (2560 mg/100 g n-3 LC-PUFA of wet mass) of long-chain (≥C20) polyunsaturated fatty acids (LC-PUFA), namely, PUFA with 20 and 22 carbon atoms, however, in captivity their fatty acid composition can be affected by f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e330800aa124f899bf4ab3a03cf2f48
Autor:
Menezes, Priscila Queiroz Faria de1, Knoff, Marcelo2 knoffm@ioc.fiocruz.br, Felizardo, Nilza Nunes1, Cunha, Nathalie Costa da3, Telleria, Erich Loza4, Lopes Torres, Eduardo José5, Borges, Laura Costa3, Nascimento, Elmiro Rosendo do3, São Clemente, Sergio Carmona de1
Publikováno v:
PLoS ONE. 11/14/2018, Vol. 13 Issue 11, p1-14. 14p.
Autor:
Sterzelecki, F. C.1 sterzelecki@gmail.com, Sugai, J. K.2, Baloi, M.1, Passini, G.1, de Carvalho, C. V. A.2, Fracalossi, D. M.3, Cerqueira, V. R.1
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. Feb2018, Vol. 24 Issue 1, p366-374. 9p.
Autor:
Baloi, M.F.1,2 cmbaloi@gmail.com, Sterzelecki, F.C.2, Sugai, J.K.3, Passini, G.2, Carvalho, C.V.A.2, Cerqueira, V.R.2
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. Dec2017, Vol. 23 Issue 6, p1458-1466. 9p.
Autor:
Gouveia, Mainara B.1 mainara.gouveia@inpe.br, Gherardi, Douglas F. M.1, Lentini, Carlos A. D.2,3, Dias, Daniela F.1, Campos, Paula C.1
Publikováno v:
PLoS ONE. 5/10/2017, Vol. 12 Issue 5, p1-19. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Luiza Rodrigues de Souza, Eliane Gasparino, Elenice Souza dos Reis Goes, Melina Franco Coradini, Vivian Izabel Vieira, Gislaine Gonçalves Oliveira, Marcos Antônio Matiucci, Ana Carolina Valente Junqueira de Castro, Simone Siemer, Vitória Regina Takeuchi Fernandes, Andresa Carla Feihrmann
Publikováno v:
Future Foods, Vol 5, Iss , Pp 100132- (2022)
This study aimed to evaluate different methods to produce flour from tilapia carcasses (cooked, cooked/aromatized, and flavored), and the use of different concentrations of cooked tilapia carcass flour for the enrichment of tapioca cookies. Tapioca c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7326adadc9a940968f64fef9c851a0a8
Autor:
Braga, Heitor O.1,2 heitor.braga@student.uc.pt, Azeiteiro, Ulisses M.3, Oliveira, Henrique M.F.4, Pardal, Miguel A.1
Publikováno v:
Fisheries Research. Aug2018, Vol. 204, p402-411. 10p.
Autor:
Baloi, Manecas1, Carvalho, Cristina V A2, Sterzelecki, Fabio C2, Passini, Gabriel2, Cerqueira, Vinícius R2
Publikováno v:
Aquaculture Research. Feb2016, Vol. 47 Issue 2, p554-560. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.