Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Sardar, P.K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A field study was conducted to screen out a number of Bangladeshi Tomato (Lycopersicon esculentum L.) varieties for salinity tolerance. Three levels of salinity were 2.0-4.0 dS m-1 , 4.1-8.0 dS m-1 and 8.1-12.0 dS m-1 . Significant varietal and or sa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d228a7175731eb69df50ae45253ab995
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agarwala, V.1 (AUTHOR), MV, C.1 (AUTHOR), Sen, N.1 (AUTHOR), Sharma, A.1 (AUTHOR), S M, C.1 (AUTHOR), Sardar, P.K.1 (AUTHOR), Basu, M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Annals of Oncology. 2024 Supplement 4, Vol. 35, pS1658-S1659. 2p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.