Zobrazeno 1 - 10
of 370
pro vyhledávání: '"Sarcoplasmic proteins"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 7, Pp 225-232 (2024)
In this study, the effects of different recovery methods on the structure and functional properties of sarcoplasmic proteins from silver carp surimi wash water were analyzed. The results showed that acidic pH-shifting and heat treatment had a great e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21a0a215aa7e40698d1677bd28708c6d
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 11, Iss 5, Pp 1392-1401 (2022)
The aim of this work was to explore the physicochemical and structural properties, lipid oxidation and antioxidant capacity of the peptides extracted from Cantonese cured meat and as well as to investigate the effect of drying time on the sarcoplasmi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a3a7695db1842d3afee0a27720529a5
Autor:
Daniela Ianițchi, Lucica Nistor, Gratziela Victoria Bahaciu, Camelia Hodoşan, Laura Urdeș, Vasile Băcilă
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 43, Iss 2, Pp 350-350 (2023)
The quality of meat preparations, in terms of binding compositions, is directly influenced by the degree of extractibility of structural proteins, which in turn is influenced by a number of factors such as quality of raw and auxiliary materials, how
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ceea8d725fc4a62a66ec0c8551b76bf
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 35, Iss 1, Pp 96-104 (2022)
Objective Sarcoplasmic proteins include proteins that play critical roles in biological processes of living organisms. How seasons influence biological processes and meat quality of postmortem muscles through the regulation of protein phosphorylation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adfc19229f374c1e85fe83d0d1dc441c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Argenis Rodas-González, Helene Perreault, Jitendra Paliwal, Mahamud-ur Rashid, MD Mahmudul Hasan, Surendranath P. Suman
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 6, Iss 1 (2022)
The objective of the study was to examine the variations in sarcoplasmic proteomes of bison longissimus lumborum (LL) and psoas major (PM) muscles during postmortem aging utilizing tandem mass tag isobaric labeling coupled with liquid chromatography
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d649ec8080e24583b81cab561d26ead3
Autor:
Radoslav Grujić, Danica Savanović
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 2, Pp 421-428 (2018)
Myofibrillar and sarcoplasmic proteins were extracted from pork meat (M. Longissimus dorsi) and then separated by capillary gel electrophoresis (CGE). Migration time and peak areas of individual protein molecules in the electropherogram were analys
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9603672cbbd4e39b7f63fe9051c7890
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.