Zobrazeno 1 - 10
of 7 104
pro vyhledávání: '"Sarcoplasmic proteins"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 7, Pp 225-232 (2024)
In this study, the effects of different recovery methods on the structure and functional properties of sarcoplasmic proteins from silver carp surimi wash water were analyzed. The results showed that acidic pH-shifting and heat treatment had a great e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21a0a215aa7e40698d1677bd28708c6d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 12, Pp 220-228 (2024)
This study investigated the effects of ultrasound treatment at different powers (0, 150, 300, 450 and 600 W) and a 20 kHz frequency for different durations (0, 5, 10 and 15 minutes) on the structure, physicochemical properties and emulsifying perform
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cde41931414e49b0a8e4a0983752746c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 35, Iss 1, Pp 96-104 (2022)
Objective Sarcoplasmic proteins include proteins that play critical roles in biological processes of living organisms. How seasons influence biological processes and meat quality of postmortem muscles through the regulation of protein phosphorylation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adfc19229f374c1e85fe83d0d1dc441c
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 16, Pp 113-120 (2023)
Sarcoplasmic proteins (SP) derived from yak meat were oxidized by malondialdehyde (MDA) at different concentrations. The effects of lipid oxidation on physicochemical properties and color stability of SP were investigated by evaluating side-chain ami
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7caf7804bc52456d8c74aba4a14d9ce2
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids October 2022 131
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2022 124 Part A
Autor:
Abou Sawan, Sidney, Hodson, Nathan, Tinline-Goodfellow, Cassidy, West, Daniel W D, Malowany, Julia M, Kumbhare, Dinesh, Moore, Daniel R *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition November 2021 151(11):3350-3360
Autor:
Lin, Li, Xiong, Youling L.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids September 2021 118