Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Sarbini, Shahrul Razid"'
Autor:
Mio Asni, Nurul Syahidah, Surya, Reggie, Mohmad Misnan, Norazlan, Lim, Seng Joe, Ismail, Norzila, Sarbini, Shahrul Razid, Kamal, Nurkhalida
Publikováno v:
In Food Research International November 2024 195
Autor:
Thompson, Mayrilyn Solo, Hui Yan, Tan, Mikal, Kathleen Michelle, Shamsudin, Shafarin Mohammad, Rashed, Aswir, Sarbini, Shahrul Razid
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre November 2023 30
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2022 50 Part A
Autor:
Hui‐Yan, Tan, Sarbini, Shahrul Razid
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Oct2024, Vol. 59 Issue 10, p7692-7703, 12p
Autor:
Zailani, Mohd Alhafiizh, Kamilah, Hanisah, Husaini, Ahmad, Awang Seruji, Awang Zulfikar Rizal, Sarbini, Shahrul Razid
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2022 122
Autor:
Sarbini, Shahrul Razid
In this study, a range of novel and commercially available dextran-based gluco- oligosaccharides with different structures (percentage of a-l,2 linkages) and molecular weights were investigated to establish a link between structure and function of ca
Externí odkaz:
http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.559367
Autor:
Qoms, Mohammed S., Arulrajah, Brisha, Wan Ibadullah, Wan Zunairah, Ramli, Nurul Shazini, Chau, De-Ming, Sarbini, Shahrul Razid, Saari, Nazamid
Publikováno v:
Food & Function; 6/21/2024, Vol. 15 Issue 12, p6578-6596, 19p