Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Saravalli, Celina"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Guillermo P Gil, Diego Gabriel Noseda, Gabriela Cazabat, María C Ponce-Mora, Martín Blasco, Celina Saravalli, Gastón Ezequiel Ortiz, María C. López, Edgardo Albertó
The application of pectinases in industrial olive-oil processes is restricted by its production cost. Consequently, new fungal strains able to produce higher pectinase titers are required. The aim of this work was to study the capability of Aspergill
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b9c4b1b509d7b76c9505ad282fbd2003
https://link.springer.com/article/10.1007/s10295-016-1873-0
https://link.springer.com/article/10.1007/s10295-016-1873-0