Zobrazeno 1 - 10
of 170
pro vyhledávání: '"Sarais, G."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cavoski, I., Chami, Z.Al., Bouzebboudja, F., Sasanelli, N., Simeone, V., Mondelli, D., Miano, T., Sarais, G., Ntalli, N.G., Caboni, P.
Publikováno v:
In Crop Protection May 2012 35:85-90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
XI Congresso Italiano di Chimica degli Alimenti, Cagliari, 4-7/10/2016
info:cnr-pdr/source/autori:Fadda A., Sanna D., Barberis A., Mulas M., Rosa A., Sarais G./congresso_nome:XI Congresso Italiano di Chimica degli Alimenti/congresso_luogo:Cagliari/congresso_data:4-7%2F10%2F2016/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Fadda A., Sanna D., Barberis A., Mulas M., Rosa A., Sarais G./congresso_nome:XI Congresso Italiano di Chimica degli Alimenti/congresso_luogo:Cagliari/congresso_data:4-7%2F10%2F2016/anno:2016/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
The exploitation of food industry by-products has gaining an increasing interest. At present, the disposal of food processing by-products represents a major problem for industries, since it is a cost to the food processor and has severe pollution pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::20ab36bed277b3a5c15a01e4de163074
https://publications.cnr.it/doc/361029
https://publications.cnr.it/doc/361029
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.