Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"Sarıçoban, Cemalettin"'
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2023 54
Autor:
Alagöz, Eda, Sarıçoban, Cemalettin
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Oct2024, Vol. 33 Issue 13, p3009-3018, 10p
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2023, Vol. 48 Issue 4, p819-830. 12p.
Autor:
Olcay, Hatice Sena1 hsenaolcay@aydin.edu.tr, Sarıçoban, Cemalettin2
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2022, Vol. 14 Issue 2, p64-76. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sarıçoban, Cemalettin1 cscoban@selcuk.edu.tr, Mahmood, Mahmood Shakir1 mahmoudshakir@yahoo.com, Al-Murjan, Rand Kadhim Bahr1 ranoosh_kb@yahoo.com
Publikováno v:
Bilecik Seyh Edebali University Journal of Science / Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi. 2020, Vol. 7 Issue 2, p1192-1195. 14p.
Publikováno v:
Volume: 59, Issue: 2 323-334
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Amaç: Bu çalışmada farklı konsantrasyonlarda propolis ilavesi yapılan tavuk göğüs eti ekstraktının (tozunun) depolama süresi boyunca bazı özellikleri belirlenmiştir.Materyal ve Yöntem: Bu amaçla, örnekler 4 gruba ayrılarak: (1) tav
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::65b6bb8160b81fdee68beead5c91714f
https://dergipark.org.tr/tr/pub/zfdergi/issue/71143/972219
https://dergipark.org.tr/tr/pub/zfdergi/issue/71143/972219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.