Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Sarı, Ferda"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 4, p1-11. 11p.
Publikováno v:
In Heliyon 15 May 2024 10(9)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Güney, Bünyamin1 (AUTHOR), Bacaksızlar Sarı, Ferda2 (AUTHOR), Özdemir, Murat Yunus1 (AUTHOR), Çullu, Neşat1 (AUTHOR), Doğan, Emrah1 (AUTHOR), Togan, Turhan3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Acta Oto-Laryngologica. Aug2021, Vol. 141 Issue 8, p786-790. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gündoğdu, Gökhan, Kömür, Mustafa, Avlan, Dinçer, Sarı, Ferda Bacaksızlar, Delibaş, Ali, Taşdelen, Bahar, Naycı, Ali, Okuyaz, Çetin
Publikováno v:
In Journal of Pediatric Urology October 2013 9(5):659-664
Autor:
Sarı, Ferda
In this study, drying kinetics and quality characteristics of apple cv. Starking, Gala and Granny Smith circles and squares were studied at two different drying temperatures, 60 degrees C and 70 degrees C. Drying times were varied between 85-165 min.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3104::132b4ed4fc464b5adfc448ce797b976c
https://hdl.handle.net/20.500.12418/12751
https://hdl.handle.net/20.500.12418/12751
Publikováno v:
In Food Chemistry 2006 99(4):835-841