Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Sapundzhieva, T."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
New Knowledge Journal of Science / Novo Znanie. 2014, Vol. 3 Issue 1, p41-44. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boyko, N., Petrov, V., Batit, V., Levchuk, O., Joriadze, M., Sapundzhieva, T., Hayran, O., Beteva, E., Costea, C., Kaprel'yants, L., Danesi, F., Kroon, P., Finglas, P., Costa, H.S., D'Antuono, F.
Comunicação oral a convite. Introduction Recommendations for a healthy life-style require the consumption of well-balanced foods preferably rich in biologically-active compounds and fibre. The range of claimed healthy foods and functional products
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::e4344c27139bcbee7a60e48b5c089d7b
https://hdl.handle.net/10400.18/940
https://hdl.handle.net/10400.18/940
Autor:
Boyko, N., Levchuk, O., Mudryk, M., Kutchak, I., Dolgikh, A., Bati, V., Jorjadze, M., Karpenko, D., Sapundzhieva, T., Alexieva, I., Hayran, O., Kocaoglu, B., Kroon, P., Costa, H.S.
The main aim of the EU-funded BaSeFood project is to invesitgate the healthy properties of traditional foods and beverages of plant origin. Quality and safety of foods are largely dependent of the level of microbial contamination. For this study the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::63d008d049ebd5925e9b08a9ceb51e29
https://hdl.handle.net/10400.18/939
https://hdl.handle.net/10400.18/939
Autor:
Mudryk, M., Petrov, V., Dolgikh, A., Kutchak, I., Pauk, A., Rusyn, Y., Boyko, N., Alexieva, I., Sapundzhieva, T., Hayran, O., Koçaoglu, B., Kaprel'yants, L., Karpenko, D., Costea, C., Costa, H.S., Finglas, P.
The research leading to these results has received funding from the European Community’s Seventh Framework Programme (FP7/2007-2013) under grant agreement n.º 227118.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::108f9adbf946d97ba6e0faa4d954cb2e
https://hdl.handle.net/10400.18/853
https://hdl.handle.net/10400.18/853