Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Sapuan Salit M."'
Publikováno v:
Nanotechnology Reviews, Vol 9, Iss 1, Pp 1147-1159 (2020)
The effect of different cinnamon essential oil (CEO) contents on flammability, thermal stability and morphological characteristics of nanocellulose fibre–reinforced starch biopolymer composites was studied. This sugar palm nanocellulose reinforced
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b38c6f05d784d5480d1ac77f6bbee2e
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules June 2017 99:265-273
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules April 2017 97:606-615
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanyang, Muhammed L.1 sanyang.abuhamza@gmail.com, Sapuan, Salit M.1,2,3 sapuan@upm.edu.my, Jawaid, Mohammad3 jawaid_md@yahoo.co.in, Ishak, Mohamad R.3,4 mohdridzwan@upm.edu.my, Sahari, Japar5 sahari@ums.edu.my
Publikováno v:
Polymers (20734360). 2015, Vol. 7 Issue 6, p1106-1124. 19p. 1 Chart, 4 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.