Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"Saparin, P."'
Publikováno v:
Medical Physics, 38(9), 5003-5011 (2011)
Purpose: We present a new morphometric measure of trabecular bone microarchitecture, called mean node strength (NdStr), which is part of a newly developed approach called long range node-strut analysis. Our general aim is to describe and quantify the
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1508.05970
Publikováno v:
Earth Sciences History; 2024, Vol. 43 Issue 2, p272-285, 14p
Publikováno v:
International Journal of Bifurcation and Chaos, 22(2), 2012
We apply recently introduced measures of complexity for the structural quantfication of distal tibial bone. For the first time, we are able to investigate the temporal structural alteration of trabecular bone. Based on four patients, we show how bone
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1007.2444
In the modern industrialized countries every year several hundred thousands of people die due to the sudden cardiac death. The individual risk for this sudden cardiac death cannot be defined precisely by common available, non-invasive diagnostic tool
Externí odkaz:
http://opus.kobv.de/ubp/volltexte/2007/1347/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Physics Letters A, 360(4-5), 2007, 545-551
Recurrence plot based methods are highly efficient and widely accepted tools for the investigation of time series or one-dimensional data. We present an extension of the recurrence plots and their quantifications in order to study recurrent structure
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/nlin/0606053
Autor:
Siti Nur Syahirah Ahmad, Azmil Haizam Ahmad Tarmizi, Raznim Arni Abd Razak, Selamat Jinap, Saparin Norliza, Rabiha Sulaiman, Maimunah Sanny
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 2, p 257 (2021)
This study aims to investigate the effect of different vegetable oils and frying cycles on acrylamide formation during the intermittent frying of beef nuggets. Different vegetable oils, palm olein (PO), red palm olein (RPO), sunflower oil (SFO), and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0691100cbd0044999948c7250d3852d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.