Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Saotta A"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Aquivion‐Based Spray Freeze‐Dried Composite Materials for the Cascade Production of γ‐Valerolactone.
Autor:
Allegri, Alessandro, Saotta, Anna, Liuzzi, Francesca, Gianotti, Enrica, Paul, Geo, Cattaneo, Alice S., Oldani, Claudio, Brigliadori, Andrea, Zanoni, Ilaria, Fornasari, Giuseppe, Dimitratos, Nikolaos, Albonetti, Stefania
Publikováno v:
ChemSusChem; 7/22/2024, Vol. 17 Issue 14, p1-10, 10p
Autor:
Anna Saotta, Alessandro Allegri, Francesca Liuzzi, Giuseppe Fornasari, Nikolaos Dimitratos, Stefania Albonetti
Publikováno v:
ChemEngineering, Vol 7, Iss 2, p 23 (2023)
This work aims to develop an efficient catalyst for the cascade reaction from furfural to γ-valerolactone in a liquid-phase continuous reactor. This process requires both Lewis and Brønsted acidity; hence, a bifunctional catalyst is necessary to co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac7a27bc27de4ea7bef73e91fdff6bb2
Autor:
García, Adrian, Saotta, Anna, Miguel, Pablo J., Sánchez-Tovar, Rita, Fornasari, Giuseppe, Allegri, Alessandro, Torres-Olea, Benjamín, Cecilia, Juan Antonio, Albonetti, Stefania, Dimitratos, Nikolaos, Solsona, Benjamin
Publikováno v:
Energy & Fuels; 6/6/2024, Vol. 38 Issue 11, p9849-9861, 13p
Autor:
Saotta, Anna, Allegri, Alessandro, Liuzzi, Francesca, Fornasari, Giuseppe, Dimitratos, Nikolaos, Albonetti, Stefania
Publikováno v:
ChemEngineering; Apr2023, Vol. 7 Issue 2, p23, 17p
Autor:
Allegri, Alessandro, Saotta, Anna, Liuzzi, Francesca, Gianotti, Enrica, Paul, Geo, Cattaneo, Alice S., Oldani, Claudio, Brigliadori, Andrea, Zanoni, Ilaria, Fornasari, Giuseppe, Dimitratos, Nikolaos, Albonetti, Stefania
Publikováno v:
ChemSusChem; 7/22/2024, Vol. 17 Issue 14, p1-1, 1p
One hundred and thirty-eight strains belonging toMicrococcusorStaphylococcusspecies isolated during the ripening of soppressata molisana, a traditional fermented sausage produced in Southern Italy, were characterized. Fifty-eight isolates belonged to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bfd4469a81dc615a10e9f066b0193543
http://hdl.handle.net/11695/1142
http://hdl.handle.net/11695/1142
Publikováno v:
Food Microbiology; February 1997, Vol. 14 Issue: 1 p47-53, 7p