Zobrazeno 1 - 10
of 131
pro vyhledávání: '"Sanz, Miriam"'
Autor:
Maghrebi, Moez, Marín-Sanz, Miriam, Miras Moreno, Maria Begona, Quagliata, Giulia, Caldo, Francesco, Gatti, Noemi, Mannino, Giuseppe, Pesenti, Michele, D'Alessandro, Stefano, Nocito, Fabio Francesco, Lucini, Luigi, Sestili, Francesco, Astolfi, Stefania, Barro, Francisco, Vigani, Gianpiero
Publikováno v:
In Plant Physiology and Biochemistry October 2024 215
Autor:
Spada, Matteo, Marín-Sanz, Miriam, Bigini, Valentina, Quagliata, Giulia, Coppa, Eleonora, Barro, Francisco, Savatin, Daniel, Ruggeri, Roberto, Sestili, Francesco, Rossini, Francesco, Astolfi, Stefania
Publikováno v:
In Plant Stress December 2024 14
Autor:
Chaouachi, Latifa1 (AUTHOR) latifa.chaouachi@inat.u-carthage.tn, Marín-Sanz, Miriam2 (AUTHOR), Barro, Francisco2 (AUTHOR), Karmous, Chahine1 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 4/4/2024, Vol. 19 Issue 4, p1-20. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marín-Sanz, Miriam1, Sánchez-León, Susana1, León, Elena2, Barro, Francisco1 fbarro@ias.csic.es
Publikováno v:
Food & Nutrition Research. 2022, Vol. 66 Issue 2022, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.