Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Sanyang, Muhammed Lamin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanyang, Muhammed Lamin1, Sapuan, S. M.1,2,3 sapuan@upm.edu.my, Jawaid, Mohammad3, Ishak, Mohamad Ridzwan4, Sahari, Japar5
Publikováno v:
BioResources. 2016, Vol. 11 Issue 2, p4134-4145. 12p.
Autor:
Rajkishore Nayak
The ways in which we design, make, transport and then discard clothes has a huge social and environmental impact. This book covers responsible business practices and sustainability in the fashion industry from the raw fibre stage, through production,
Natural fibre composites are increasingly being viewed as viable and environmentally responsible alternatives to synthetic fibre composites and plastics. Sugar Palm Biofibers, Biopolymers, and Biocomposites considers the use of sugar palm fibres for
Autor:
V Ravishankar Rai, Jamuna A Bai
Nanotechnology is increasingly used in the food industry in the production, processing, packaging, and preservation of foods. It is also used to enhance flavor and color, nutrient delivery, and bioavailability, and to improve food safety and in quali