Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"Sanusi, R.A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Biomedical Research; Vol 21, No 2 (2018); 147-151
There is a dearth of information on nutrient data for cooked/ prepared foods and their nutrient retention factors in Nigeria. This study determined the cooked yield and nutrient retention factors of commonly consumed staple foods in South-West Nigeri
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Social Research (JASR); Vol 16, No 1 (2016); 16-27
This study examined profitability of sweet potato production in Odeda Local Government Area, Ogun State, Nigeria. The study was based on primary data collected from 82 sweet potato farmers through multistage sampling technique; analysed using descrip
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 36, No 1 (2015); 105-115
Background: Early identification of nutritional risks in People Living With HIV/AIDS (PLWHA) in low-income settings depends onan awareness of the available and reliable tools.Objectives: The study was designed to compare the nutritional status evalua
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 35, No 2 (2014); 60-67
Background: Exclusive breastfeeding is the ideal for infants in the first six months, however the practice is low. The role of mothers' knowledge of breastfeeding on practise is not clear.This study was designed to assess knowledge and practice of nu