Zobrazeno 1 - 10
of 155
pro vyhledávání: '"Sanusi, M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences & Environmental Management; Nov2024, Vol. 28 Issue 11, p3711-3715, 5p
Autor:
Sanusi, M. S.1 sanusi.ms@unilorin.edu.ng, Hussein, J. B.2
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2023, Vol. 15 Issue 1, p68-77. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baharuddin, B, Yii, M W, Yusof, N F, Jaffary, N A M, Kamaruddin, A H C, Bakar, A I A, Halmi, A S Z M, Sanusi, M S M., Johan, J S
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science & Engineering; 2024, Vol. 1308 Issue 1, p1-11, 11p
Autor:
AMINA M. KABIRU, SANUSI M. KABIRU
Publikováno v:
BIMA JOURNAL OF SCIENCE AND TECHNOLOGY (2536-6041). 6:200-209
The aim of this research is to determine some bacteriological composition in drinking water (wells and bore-holes) at Mubi-north, Girei and Mayo-Belwa local government areas of Adamawa state, Nigeria. Various types of bacteria/viruses are categorized
Autor:
Wan Mohd Haqqi Wan Ahmad, Siti Hawa Salleh, Shaiful Rizam Shamsudin, Wardan Rajaselan, Sanusi M. Syazwan
Publikováno v:
Key Engineering Materials. 929:21-27
The technique of zero charge corrosion potential (ZCCP) acts as a new alternative of cathodic protection technique. A study of wave signal input in ZCCP technique was carried out on pure Mg steel in the 3.5% NaCl solution. This experiment was conduct
Publikováno v:
In Food Control March 2015 49:34-39
Publikováno v:
Current Science, 2015 Jul 01. 109(1), 177-183.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/24905702