Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Santurino,Cristina"'
Autor:
Morato-Martínez, Marina1, Santurino, Cristina2 cristina.santurino@idipaz.es, López-Plaza, Bricia2, Arcos-Castellanos, Lucía1, Clavero-Fraile, Marta1, Palma-Milla, Samara1, Valero, Marlhyn1, Gómez-Candela, Carmen1, Valero-Pérez, Marlhyn3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. May/Jun2021, Vol. 38 Issue 3, p575-584. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria v.38 n.6 2021
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
Universidad de Barcelona
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
Universidad de Barcelona
Resumen Objetivos: el plátano de Canarias es el único fruto del género Musa que se produce en territorio español. Desde el año 2013 se cataloga como un alimento con Indicación Geográfica Protegida (IGP). El plátano de Canarias presenta caract
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::6f65ee88b795b2cd69697a50ab6a944b
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112021000700020
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112021000700020
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santurino, Cristina, López-Plaza, Bricia, Fontecha, Javier, Calvo, María V., Bermejo, Laura M., Gómez-Andrés, David, Gómez-Candela, Carmen, Universitat Autònoma de Barcelona
Publikováno v:
Biblos-e Archivo. Repositorio Institucional de la UAM
instname
Nutrients, Vol 12, Iss 1315, p 1315 (2020)
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Nutrients
Volume 12
Issue 5
Biblos-e Archivo: Repositorio Institucional de la UAM
Universidad Autónoma de Madrid
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Nutrients, Vol 12, Iss 1315, p 1315 (2020)
Dipòsit Digital de Documents de la UAB
Universitat Autònoma de Barcelona
Nutrients
Volume 12
Issue 5
Biblos-e Archivo: Repositorio Institucional de la UAM
Universidad Autónoma de Madrid
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
This article belongs to the Special Issue Dairy Products for Human Health.
This study examines the value of a goat cheese naturally enriched in polyunsaturated fatty acids (PUFA) (n-3 PUFA and conjugated linolenic acid (CLA)) as means of improvi
This study examines the value of a goat cheese naturally enriched in polyunsaturated fatty acids (PUFA) (n-3 PUFA and conjugated linolenic acid (CLA)) as means of improvi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::38863f2e594ab7fd1bf8597607f5b26c
http://hdl.handle.net/10486/693680
http://hdl.handle.net/10486/693680
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. Nov/Dec2021, Vol. 38 Issue 6, p1248-1256. 9p.
Autor:
Santurino C; Nutrition Research Group, Hospital La Paz Institute for Health Research (IdiPAZ), 28046 Madrid, Spain., López-Plaza B; Nutrition Research Group, Hospital La Paz Institute for Health Research (IdiPAZ), 28046 Madrid, Spain., Fontecha J; Food Lipid Biomarkers and Health Group, Institute of Food Science Research (CIAL, CSIC), Campus of Autonomous University of Madrid, 28049 Madrid, Spain., Calvo MV; Food Lipid Biomarkers and Health Group, Institute of Food Science Research (CIAL, CSIC), Campus of Autonomous University of Madrid, 28049 Madrid, Spain., Bermejo LM; Nutrition Research Group, Hospital La Paz Institute for Health Research (IdiPAZ), 28046 Madrid, Spain., Gómez-Andrés D; Department of Anatomy, Histology and Neuroscience, School of Medicine, Autonomous University of Madrid, 28049 Madrid, Spain.; Pediatric Neurology Unit, Hospital Universitari Vall d'Hebron, VHIR, 08035 Barcelona, Spain., Gómez-Candela C; Nutrition Research Group, Hospital La Paz Institute for Health Research (IdiPAZ), 28046 Madrid, Spain.; Dietetic and Clinical Nutrition Department, La Paz, University Hospital, 28046 Madrid, Spain.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2020 May 05; Vol. 12 (5). Date of Electronic Publication: 2020 May 05.