Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Santos Mendonça RC"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva Batalha L; Department of Food Technology, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, 36570-900 Minas Gerais, Brazil., Pardini Gontijo MT; Department of Food Technology, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, 36570-900 Minas Gerais, Brazil; Department of Genetics, Evolution, Microbiology and Immunology, Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP), Campinas, 13083-970, São Paulo, Brazil., Vianna Novaes de Carvalho Teixeira A; Department of Physics, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, 36570-900 Minas Gerais, Brazil., Meireles Gouvêa Boggione D; Department of Food Technology, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, 36570-900 Minas Gerais, Brazil., Soto Lopez ME; Department of Food Technology, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, 36570-900 Minas Gerais, Brazil; Department of Food Engineering, Universidad de Córdoba (UNICORDOBA), Montería 230002, Colombia., Renon Eller M; Department of Food Technology, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, 36570-900 Minas Gerais, Brazil. Electronic address: monique.eller@ufv.br., Santos Mendonça RC; Department of Food Technology, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, 36570-900 Minas Gerais, Brazil.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2021 Jan; Vol. 139, pp. 109947. Date of Electronic Publication: 2020 Dec 06.
Autor:
Valente GF; Departamento de Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Viçosa, Viçosa, Brazil., Santos Mendonça RC, Pereira JA, Felix LB
Publikováno v:
Journal of environmental science and health. Part. B, Pesticides, food contaminants, and agricultural wastes [J Environ Sci Health B] 2012; Vol. 47 (4), pp. 355-61.