Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Santos Júnior, Oscar de Oliveira"'
Autor:
Bolognese, Marciele Alves, Ferreira, Cintia Stefhany Ripke, Alves, Eloize Silva, Santos, Patricia Danielle da Silva, Figueiredo, Alisson de Lima, Zangirolami, Marcela de Souza, Santos Júnior, Oscar de Oliveira, Visentainer, Jesui Vergilio
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis November 2024 135
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Geovane Aparecido Ramos da, Cruz, Victor Hugo Maldonado, Santos, Patrícia Daniele Silva dos, Souza, Patrícia Magalhães de, Zidiotti, Guilherme Roque, Pereira , Arthur Marroni, Ferreira, Cintia Stefhany Ripke, Bordoni, Ananda Jacqueline, Visentainer, Jesui Vergílio, Santos Júnior, Oscar de Oliveira
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 4; e7911426465
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 4; e7911426465
Research, Society and Development; v. 11 n. 4; e7911426465
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 4; e7911426465
Research, Society and Development; v. 11 n. 4; e7911426465
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Comparative pH analyses were performed on sparkling and mineral water by three distinct methods: pH meter, pH indicator strips, and a universal pH indicator; to present an investigation as a proposal to aid teaching Acid-Base theories for undergradua
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9b51ea31899afecb14a31062cefdc497
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/26465
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/26465
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sinosaki, Nayane Braga Mattos, dos Santos, Patrícia Daniele da Silva, Galuch, Marília Bellanda, da Silveira, Roberta, Bonafé, Elton Guntendorfer, Visentainer, Jesuí Vergílio, Santos Júnior, Oscar de Oliveira
Publikováno v:
Chemical Papers; Oct2019, Vol. 73 Issue 10, p2399-2407, 9p
Publikováno v:
Repositório Institucional da Universidade Estadual de Maringá (RI-UEM)
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
For the production of methyl esters in food or biodiesel analysis, the transesterification reaction is the most used. However, certain parameters must be controlled to obtain maximum performance. In this context, this project aimed to develop analyti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::094d73ae3c8469e75e5423298c728120
http://repositorio.uem.br:8080/jspui/handle/1/3937
http://repositorio.uem.br:8080/jspui/handle/1/3937