Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Santos, Suelen Priscila"'
Autor:
Seibt, Ana Carolina Mendes Dias, Nerhing, Priscila, Pinton, Mariana Basso, Santos, Suelen Priscila, Leães, Yasmim Sena Vaz, De Oliveira, Fernanda De Candido, Robalo, Silvino Sasso, Casarin, Bianca Campos, Dos Santos, Bibiana Alves, Barin, Juliano Smanioto, Wagner, Roger, De Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello, Cichoski, Alexandre José
Publikováno v:
In Meat Science March 2024 209
Autor:
Nehring, Priscila, Lorenzo, José Manuel, Santos, Suelen Priscila, Wagner, Roger, de Menezes, Cristiano Ragagnin, dos Santos, Bibiana Alves, Barin, Juliano Smanioto, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello, Cichoski, Alexandre José
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:345-350
Autor:
Cichoski, Alexandre José, da Silva, Jéssica Soares, Leães, Yasmim Sena Vaz, Robalo, Silvino Sasso, dos Santos, Bibiana Alves, Reis, Stephanie Ribeiro, Nehring, Priscila, Santos, Suelen Priscila, Wagner, Roger, de Menezes, Cristiano Ragagnin, Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry April 2021 72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leães, Yasmim Sena Vaz1 (AUTHOR), Silva, Jéssica Soares1 (AUTHOR), Robalo, Silvino Sasso1 (AUTHOR), Pinton, Mariana Basso1 (AUTHOR), dos Santos, Suelen Priscila1 (AUTHOR), Wagner, Roger1 (AUTHOR), Brasil, Carla Cristina Bauermann1 (AUTHOR), de Menezes, Cristiano Ragagnin1 (AUTHOR), Barin, Juliano Smanioto1 (AUTHOR), Campagnol, Paulo Cezar Bastianello1 (AUTHOR), Cichoski, Alexandre José1 (AUTHOR) alejoci@pq.cnpq.br
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. Sep2021, Vol. 353, pN.PAG-N.PAG. 1p.