Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Santos, Miriane Moreira Fernandes"'
Autor:
Santos, Miriane Moreira Fernandes, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, Lima, Darlinne Amanda Soares, Florentino, Gabrielle Ingrid Bezerra, Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva, Madruga, Marta Suely, Silva, Fábio Anderson Pereira da
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Lima, Darlinne Amanda Soares, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, Florentino, Gabrielle Ingrid Bezerra, Santos, Miriane Moreira Fernandes, Madruga, Marta Suely, Silva, Fábio Anderson Pereira da
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2024 460 Part 1
Autor:
Santos, Miriane Moreira Fernandes, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, de Souza, Eike Guilherme Torres, Lima, Josué de Morais, Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva, Kurozawa, Louise Emy, Madruga, Marta Suely, da Silva, Fábio Anderson Pereira
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2024 59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Florentino, Gabrielle Ingrid Bizerra, Lima, Darlinne Amanda Soares, Santos, Miriane Moreira Fernandes, Ferreira, Valquíria Cardoso da Silva, Grisi, Cristiani Viegas Brandão, Madruga, Marta Suely, da Silva, Fábio Anderson Pereira
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life September 2022 33
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lima, Darlinne Amanda Soares, Santos, Miriane Moreira Fernandes, Sousa, Ana Maria Barbosa Lima, Bezerra, Taliana Kênia Alencar, da Silva Araújo, Íris Braz, Madruga, Marta Suely, da Silva, Fábio Anderson Pereira
Publikováno v:
Waste & Biomass Valorization; Nov2022, Vol. 13 Issue 11, p4575-4584, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UFPB
Universidade Federal da Paraíba (UFPB)
instacron:UFPB
Universidade Federal da Paraíba (UFPB)
instacron:UFPB
The study aims to evaluate the effect of wooden chicken breast and abdominal fat on the oxidative stability and quality of emulsified product type patties under freezing temperatures (18 ° C) for 90 days. First, it was determined the lipid content a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::94d40b4991d89cd4cff3c755c083f63f
https://repositorio.ufpb.br/jspui/handle/123456789/16760
https://repositorio.ufpb.br/jspui/handle/123456789/16760