Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Santos, Marli da Silva"'
Autor:
Santos, Marli da Silva, Lima, Jair José de, Petkowicz, Carmen Lúcia de Oliveira, Candido, Lys Mary Bileski
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy, Volume: 35, Issue: 1, Pages: 73-82, Published: MAR 2013
Four formulations of gabiroba jam were processed, and their physicochemical and functional characteristics, rheological profile and jam acceptance were assessed. The physicochemical and chemical characteristics evaluated were water activity, titratab
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::0f5b8893cd61b871109b829d07ad556f
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1807-86212013000100009&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1807-86212013000100009&lng=en&tlng=en
Autor:
Santos, Marli da Silva
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPR
Universidade Federal do Paraná (UFPR)
instacron:UFPR
Universidade Federal do Paraná (UFPR)
instacron:UFPR
Resumo: A gabirobeira (Campomanesia xanthocarpa Berg) e uma planta nativa da familia Myrtaceae. O presente trabalho teve como objetivo avaliar o potencial tecnologico do fruto, por meio de producao de polpa congelada, extracao de suco, elaboracao de
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::781f88a040630a5ab553920650983bb4
Autor:
Santos, Marli da Silva, Carneiro, Paulo Irajara B., Wosiacki, Gilvan, Petkowicz, Carmen Lúcia de Oliveira, Carneiro, Eliana Beleski Borba
Publikováno v:
Semina: Ciências Agrárias; Vol. 30 No. 1 (2009); 101-106
Semina: Ciências Agrárias; v. 30 n. 1 (2009); 101-106
Semina. Ciências Agrárias
Universidade Estadual de Londrina (UEL)
instacron:UEL
Semina: Ciências Agrárias; v. 30 n. 1 (2009); 101-106
Semina. Ciências Agrárias
Universidade Estadual de Londrina (UEL)
instacron:UEL
Campomanesia xanthocarpa Berg. (Myrtaceae) is a Brazilian native tree, with large range of wild natural distribution or as dooryard tree, in the de South Region. It presents enlarge fructification and grows in poor soils at hot or dry climates. The m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::003755a7c91067a9c2211b6160aeba3d
https://ojs.uel.br/revistas/uel/index.php/semagrarias/article/view/2657
https://ojs.uel.br/revistas/uel/index.php/semagrarias/article/view/2657
Autor:
Santos, Marli da Silva, Petkowicz, Carmen Lúcia de Oliveira, Wosiacki, Gilvan, Nogueira, Alessandro, Carneiro, Eliana Beleski Borba
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy; Vol 29 No 5 (2007): Special suplemment; 617-621
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 29 n. 5 (2007): Suplemento Especial; 617-621
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
Acta Scientiarum. Agronomy; v. 29 n. 5 (2007): Suplemento Especial; 617-621
Acta Scientiarum. Agronomy
Universidade Estadual de Maringá (UEM)
instacron:UEM
From the red araçá fruit two types of juice were elaborated: S-1, obtained by mechanical processing and S-2 obtained from the enzymatic treatment of S-1. The juices were analyzed and monitored for four months. The samples were evaluated rheological
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::68d59f39cfe774e008b91f32cb8f77b8
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/737
http://www.periodicos.uem.br/ojs/index.php/ActaSciAgron/article/view/737
Autor:
Santos, Marli da Silva, Petkowicz, Carmen Lúcia de Oliveira, Wosiacki, Gilvan, Nogueira, Alessandro, Carneiro, Eliana Beleski Borba
Publikováno v:
Acta Scientiarum. Agronomy, Volume: 29 Supplement spe, Pages: 617-621, Published: 2007
A partir do fruto de araçá vermelho, elaboraram-se dois tipos de sucos, mediante processamento mecânico, em que se obteve o suco S-1 e após tratamento enzimático de S-1 obteve-se o suco S-2, os quais foram analisados e monitorados durante quatro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::8cf931ba4b53918057d462c1d362d093
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1807-86212007000500005&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1807-86212007000500005&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.