Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Santos, Fernanda G."'
Autor:
Casal Moura, Marta, Zubidat, Dalia, Liebana, Marc Patricio, Sethi, Sanjeev, Soler, Maria Jose, Zand, Ladan, dos Santos, Fernanda G., Nardelli, Luca, Leon-Roman, Juan, Sousa, Ciria, Warrington, Kenneth J., Specks, Ulrich, Fervenza, Fernando C.
Publikováno v:
In Kidney International Reports May 2024 9(5):1284-1297
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santos, Fernanda G., Aguiar, Etiene V., Braga, Anna Rafaela C., Alencar, Natália M.M., Rosell, Cristina M., Capriles, Vanessa D. *
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life June 2021 28
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2021 113
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2018 42:339-345
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moura, Marta Casal, Zubidat, Dalia, Liebana, Marc Patricio, Sethi, Sanjeev, Soler, Maria Jose, Zand, Ladan, dos Santos, Fernanda G., Nardelli, Luca, Leon-Roman, Juan, Sousa, Ciria, Warrington, Kenneth J., Specks, Ulrich, Fervenza, Fernando
Publikováno v:
In Kidney International Reports April 2024 9(4) Supplement:S136-S136
Autor:
Santos, Fernanda G.1 (AUTHOR), Aguiar, Etiene V.1 (AUTHOR), Capriles, Vanessa D.1 (AUTHOR) vanessa.capriles@unifesp.br
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Aug2019, Vol. 70 Issue 5, p562-569. 8p. 5 Charts.
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2021 26