Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Santos, Damaris"'
Autor:
Santos, Luís Fernando Gadioli, Fernandes-Breitenbach, Fernanda, Silva, Rafael Augusto Santos, Santos, Damáris Raíssa, Peres-Ueno, Melise Jacon, Ervolino, Edilson, Chaves-Neto, Antonio Hernandes, Dornelles, Rita Cássia Menegati
Publikováno v:
In Life Sciences 15 May 2022 297
Autor:
dos Santos, Damáris Raissa, Fiais, Gabriela Alice, de Oliveira Passos, Arthur, dos Santos, Luis Fernando Gadioli, Kayahara, Giseli Mitsuy, Crivelini, Marcelo Macedo, Matsushita, Doris Hissako, Antoniali, Cristina, Nakamune, Ana Cláudia de Melo Stevanato, Dornelles, Rita Cássia Menegati, Chaves-Neto, Antonio Hernandes *
Publikováno v:
In Journal of Steroid Biochemistry and Molecular Biology April 2022 218
Autor:
Batista Fossaluzza, Isabela, dos Santos Bravo, Bianca, Costa Paschoal, Samara, da Silva Pinto, Amanda, Santos, Damaris, Gonçalves da Silva, Maria Vitória, Monteiro Bortoletti, Estela Maris
Publikováno v:
Revista Foco (Interdisciplinary Studies Journal); 2024, Vol. 17 Issue 11, p1-12, 12p
Autor:
Cypriano, Matheus Lima, dos Santos Ramos, Guilherme Henrique Alves, de Oliveira, Ana Carolina Fujimori, dos Santos, Damáris Raissa, Fiais, Gabriela Alice, de Oliveira, Arthur Passos, Antoniali, Cristina, Dornelles, Rita Cássia Menegati, de Melo Stevanato Nakamune, Ana Cláudia, Chaves-Neto, Antonio Hernandes
Publikováno v:
In Archives of Oral Biology December 2021 132
Autor:
dos Santos, Damaris Raissa, Souza, Rayne Oliveira, Dias, Layani Bertaglia, Ribas, Tayná Buffulin, de Oliveira, Luis Cezar Farias, Sumida, Doris Hissako, Dornelles, Rita Cássia Menegati, Nakamune, Ana Cláudia de Melo Stevanato, Chaves-Neto, Antonio Hernandes
Publikováno v:
In Archives of Oral Biology January 2018 85:160-165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 2; e57610211770
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 2; e57610211770
Research, Society and Development; v. 10 n. 2; e57610211770
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 2; e57610211770
Research, Society and Development; v. 10 n. 2; e57610211770
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Cheeses manufactured by hand may be more likely to be contaminate if they are produced with raw materials that are not safe. For this reason, it is important that companies adopt the implementation of manufacturing and quality control programs, so th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::54a980ee384753f1b4c213fd3d8c4881
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/11770
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/11770
Autor:
Santos, Damaris Alves dos, Amaral, Gabriela Vieira do, Sartori, Fabio, Simas, Jessica do Vale
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 1; e22610111455
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 1; e22610111455
Research, Society and Development; v. 10 n. 1; e22610111455
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 1; e22610111455
Research, Society and Development; v. 10 n. 1; e22610111455
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Maintaining hygienic conditions during production is considered a key part in obtaining innocuous food. Meat products can be contaminated by microorganisms during handling and processing. After being contaminated, the meat offers conditions for micro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::919e97eb6887ae15a01f77b827d8d026
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/11455
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/11455