Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Santini, Gregorio"'
Autor:
Mastrangelo, Nicola, Bianchi, Alessandro, Pettinelli, Stefano, Santini, Gregorio, Merlani, Giorgio, Bellincontro, Andrea, Baris, Federico, Chinnici, Fabio, Mencarelli, Fabio
Publikováno v:
In Heliyon October 2023 9(10)
Autor:
Bianchi, Alessandro, Santini, Gregorio, Piombino, Paola, Pittari, Elisabetta, Sanmartin, Chiara, Moio, Luigi, Modesti, Margherita, Bellincontro, Andrea, Mencarelli, Fabio
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2023 404 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bianchi, Alessandro, Pettinelli, Stefano, Santini, Gregorio, Taglieri, Isabella, Zinnai, Angela, Petriccione, Milena, Magri, Anna, Modesti, Margherita, Cerreta, Raffaele, Bellincontro, Andrea
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Feb2024, Vol. 104 Issue 3, p1591-1598, 8p
Autor:
Alessandro Bianchi, Gregorio Santini, Paola Piombino, Elisabetta Pittari, Chiara Sanmartin, Luigi Moio, Margherita Modesti, Andrea Bellincontro, Fabio Mencarelli
Carbonic maceration (CM) consists in placing intact grape bunches into a sealed tank to have a natural or artificially created carbon dioxide atmosphere. No articles have been published on the comparison between CM and nitrogen maceration (NM). There
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c6e7ca152d3dd6e83c33a53fa0bb5a94
https://hdl.handle.net/11588/915673
https://hdl.handle.net/11588/915673