Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Santana, Luciana Cristina Lins De Aquino"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leite Neta, Maria Terezinha Santos, Sandes, Rafael Donizete Dutra, De Jesus, Mônica Silva, Araujo, Hannah Caroline Santos, Dos Santos, Raquel Anne Ribeiro, Santana, Luciana Cristina Lins De Aquino, Narain, Narendra
Publikováno v:
Fermentation (Basel); Aug2024, Vol. 10 Issue 8, p430, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Scaramussa, Simone Aparecida de Lima, Soares, Larissa de Almeida, Santana, Luciana Cristina Lins de Aquino
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Mar2024, Vol. 30 Issue 2, p128-136, 9p
Autor:
Scaramussa, Simone Aparecida de Lima, Nascimento, Carlos Renato Vieira do, Santana, Luciana Cristina Lins de Aquino
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 12; e167101220213
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 12; e167101220213
Research, Society and Development; v. 10 n. 12; e167101220213
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 12; e167101220213
Research, Society and Development; v. 10 n. 12; e167101220213
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The present work aimed to elaborate edible coatings based on chitosan and cassava starch incorporated with bioactive extracts obtained from unfermented and fermented noni residue flour. Initially, noni peel and seed flours were prepared and a mixture
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3196382bcffb9e6df3454de9c50ad340
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/20213
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/20213
Autor:
Alexandre, Allana Patrícia Santos, Camatari, Fabiana Oliveira dos Santos, Santana, Luciana Cristina Lins de Aquino, da Silva, Maria Aparecida Azevedo Pereira
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 8; e650985997
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e650985997
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e650985997
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e650985997
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e650985997
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
“Queijo de Manteiga” is a product of great consumption and socioeconomic value for the Brazilian Northeast. For its elaboration, the Legislation demands that the milk coagulation be done with organic acids; however, small producers perform the ac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::db63ad92a6bc06c888ecb57667fc7db6
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5997
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5997
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 7; e162973858
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e162973858
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e162973858
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e162973858
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e162973858
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Predictive microbiology has been applied, through mathematical models, in order to predict the behavior of microorganisms when exposed to varied growth conditions. This science has gained prominence since it allows to predict growth rates and lag pha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::55c45e886fbd63af24ddb3d30f7b4ddd
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/3858
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/3858