Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Sansawat T"'
Publikováno v:
In Poultry Science 1 March 2019 98(3):1539-1544
Publikováno v:
In Poultry Science 1 June 2018 97(6):2207-2210
Publikováno v:
In Food Control January 2016 59:256-261
Publikováno v:
In Poultry Science 1 September 2014 93(9):2327-2336
Publikováno v:
In Poultry Science 1 September 2014 93(9):2314-2319
Publikováno v:
In Poultry Science 1 March 2014 93(3):711-718
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bunmee T; Division of Animal Science, School of Agriculture and Natural Resources, University of Phayao, 56000, Thailand., Setthaya P; Science and Technology Research Institute, Chiang Mai University, 50200, Thailand., Chaiwang N; Department of Agricultural Technology and Development, Faculty of Agricultural Technology, Chiang Mai Rajabhat University, 50300, Thailand., Sansawat T; Division of Food Science and Technology, School of Agriculture and Natural Resources, University of Phayao, 56000, Thailand.
Publikováno v:
International journal of food science [Int J Food Sci] 2022 Feb 02; Vol. 2022, pp. 9753201. Date of Electronic Publication: 2022 Feb 02 (Print Publication: 2022).
Autor:
Sansawat T; Department of Food Science and Human Nutrition, Michigan State University, East Lansing, Michigan 48824, USA., Zhang L, Jeong JY, Xu Y, Hessell GW, Ryser ET, Harte JB, Tempelman R, Kang I
Publikováno v:
Journal of food protection [J Food Prot] 2013 Sep; Vol. 76 (9), pp. 1557-67.