Zobrazeno 1 - 10
of 145
pro vyhledávání: '"Sanni Lateef"'
Autor:
Akinde, Halimat Afolasade, Sanni, Lateef O., Shittu, Taofik Akinyemi, Adegunwa, Mojisola O., Abass, Adebayo, Awoyale, Wasiu
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 5, p974-992, 19p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lamboll, Richard, Martin, Adrienne, Sanni, Lateef, Adebayo, Kolawole, Graffham, Andrew, Kleih, Ulrich, Abayomi, Louise, Westby, Andrew
Publikováno v:
Journal of Agribusiness in Developing and Emerging Economies, 2018, Vol. 8, Issue 1, pp. 54-76.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/JADEE-03-2017-0036
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare; Dec2023, Vol. 47 Issue 2, p28-43, 16p
Autor:
James P. Legg, Elohor Diebiru-Ojo, David Eagle, Michael Friedmann, Edward Kanju, Regina Kapinga, P. Lava Kumar, Sanni Lateef, Stephen Magige, Kiddo Mtunda, Graham Thiele, Juma Yabeja, Hemant Nitturkar
Publikováno v:
Root, Tuber and Banana Food System Innovations ISBN: 9783030920210
Cassava is an important crop in sub-Saharan Africa for food security, income generation, and industrial development. Business-oriented production systems require reliable supplies of high-quality seed. Major initiatives in Nigeria and Tanzania have s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::f7694c282c6afcb5102b2e897919af6d
https://doi.org/10.1007/978-3-030-92022-7_15
https://doi.org/10.1007/978-3-030-92022-7_15
Autor:
FADIMU, GBEMISOLA JAMIU1,2 fadimugbemisola@gmail.com, SANNI, LATEEF OLADIMEJI1, ADEBOWALE, ABDUL-RAZAQ ADESOLA1, SOBUKOLA, OLAJIDE PAUL1, ABDULSALAM-SAGHIR, PETRAL BOLA3, RASAQ, SEMIU ABOLORE1, ADENEKAN, MONILOLA KUDIRAT4
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2019, Vol. 11 Issue 2, p149-156. 8p.
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2018, Vol. 19 Issue 3, p414-422. 9p.
Autor:
Fadimu, Gbemisola Jamiu1 fadimugbemisola@gmail.com, Sanni, Lateef Oladimeji1, Adebowale, AbdulRasaq1, Kareem, Sarafadeen2, Sobukola, Olajide Paul1, Kajihausa, Olatundun1, Abdulsam-Saghir3, Siwoku, Bernard4, Akinsanya, Aminat4, Adenekan, Monilola Kudirat5
Publikováno v:
Croatian Journal for Food Technology, Biotechnology & Nutrition / Hrvatski Casopis za Prehrambenu Tehnologiju, Biotehnologiju i Nutricionizam. 2018, Vol. 13 Issue 1/2, p38-43. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
African Journal of Sustainable Development; Vol 7, No 2 (2017); 159-170
This paper reports the proximate and some physicochemical properties of yam flour and yam tuber storage methods with a view to identifying the best storage method for yams. Two varieties of yam (D. cayenensis and D. alata) were processed directly int