Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Sanli, Kemal"'
Autor:
Uhlen, Mathias, Zhang, Cheng, Lee, Sunjae, Sjöstedt, Evelina, Fagerberg, Linn, Bidkhori, Gholamreza, Benfeitas, Rui, Arif, Muhammad, Liu, Zhengtao, Edfors, Fredrik, Sanli, Kemal, von Feilitzen, Kalle, Oksvold, Per, Lundberg, Emma, Hober, Sophia, Nilsson, Peter, Mattsson, Johanna, Schwenk, Jochen M., Brunnström, Hans, Glimelius, Bengt, Sjöblom, Tobias, Edqvist, Per-Henrik, Djureinovic, Dijana, Micke, Patrick, Lindskog, Cecilia, Mardinoglu, Adil, Ponten, Fredrik
Publikováno v:
Science, 2017 Aug . 357(6352), 660-660.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26399644
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BMC Bioinformatics, Vol 14, Iss 1, p 38 (2013)
Abstract Background Interpretation of quantitative metagenomics data is important for our understanding of ecosystem functioning and assessing differences between various environmental samples. There is a need for an easy to use tool to explore the o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98a740b5ddf34da5929f3f6dc9a058cd
Autor:
Johansson Carl Henrik, Blanck Hans, Nilsson Rickard Henrik, Corcoll Natalia, Eiler Alexander, Eriksson Karl Martin, Backhaus Thomas, Sanli Kemal, Kristiansson Erik
Publikováno v:
Ecotoxicology (London, England)
The antibacterial agent Triclosan (TCS) is a ubiquitous environmental contaminant due to its widespread use. Sensitivity to TCS varies substantially among eu- and pro-karyotic species and its risk for the marine environment remains to be better eluci
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b122c3ce03377cedcf5b37025cf08b84
Autor:
Sanli, Kemal
Adverse effects of anthropogenic impact on the environment have become conspicuous in the past century and among others include the gradual increase in the global CO2 levels, the contamination of air, soil and water by toxic chemicals, and the emerge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1149::2200a63389ec5b693bde1799c28b2a9e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Danielsson F; Science for Life Laboratory, School of Biotechnology, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-171 21, Sweden., Fasterius E; Department of Proteomics, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-106 91, Sweden., Sullivan D; Science for Life Laboratory, School of Biotechnology, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-171 21, Sweden., Hases L; Science for Life Laboratory, School of Biotechnology, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-171 21, Sweden.; Department of Biosciences and Nutrition, Karolinska Institute, Huddinge SE-141 57, Sweden., Sanli K; Science for Life Laboratory, School of Biotechnology, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-171 21, Sweden., Zhang C; Science for Life Laboratory, School of Biotechnology, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-171 21, Sweden., Mardinoglu A; Science for Life Laboratory, School of Biotechnology, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-171 21, Sweden., Al-Khalili C; Department of Proteomics, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-106 91, Sweden., Huss M; Department of Biochemistry and Biophysics, Stockholm University, Solna SE-171 21, Sweden., Uhlén M; Science for Life Laboratory, School of Biotechnology, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-171 21, Sweden.; Department of Proteomics, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-106 91, Sweden.; Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability, Technical University of Denmark, Hørsholm DK-2970, Denmark., Williams C; Science for Life Laboratory, School of Biotechnology, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-171 21, Sweden.; Department of Biosciences and Nutrition, Karolinska Institute, Huddinge SE-141 57, Sweden., Lundberg E; Science for Life Laboratory, School of Biotechnology, KTH, Royal Institute of Technology, Stockholm SE-171 21, Sweden.
Publikováno v:
Oncotarget [Oncotarget] 2018 Apr 13; Vol. 9 (28), pp. 19730-19744. Date of Electronic Publication: 2018 Apr 13 (Print Publication: 2018).