Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Sanjuán, Esther"'
Autor:
Carrascosa, Conrado, Millán, Rafael, Saavedra, Pedro, Jaber, José Raduán, Raposo, António, Sanjuán, Esther
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science April 2016 99(4):2606-2616
Autor:
Carrascosa, Conrado1 (AUTHOR), Sanjuán, Esther1 (AUTHOR), Millán, Rafael1 (AUTHOR), Martín, Sara1 (AUTHOR), Saavedra, Pedro2 (AUTHOR), Raposo, António3,4 (AUTHOR) antonio.raposo@tdtu.edu.vn, del Rosario-Quintana, Cristóbal5 (AUTHOR), Jaber, José Raduán6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Research. Dec2019, Vol. 47 Issue 1, p17-23. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carrascosa, Conrado, Millán, Rafael, Saavedra, Pedro, Raposo, António, Saraiva, Ariana, Sanjuán, Esther
The Protected Designation of Origin for Flor de Guía Cheese includes two fundamental requirements: the exclusive use of vegetable (thistle) rennet from Cynara cardunculus var. ferocisisima or Cynara escolymus, as a milk coagulant, and to use certain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1271::1ec7bafa0bc0fe8a4992178b9e7854c4
https://hdl.handle.net/10316/101400
https://hdl.handle.net/10316/101400
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (Repositórios Cientìficos)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Journal Biomedical and Biopharmaceutical Research (BBR), Vol 15, Iss 1, Pp 8-26 (2018)
Agência para a Sociedade do Conhecimento (UMIC)-FCT-Sociedade da Informação
instacron:RCAAP
Journal Biomedical and Biopharmaceutical Research (BBR), Vol 15, Iss 1, Pp 8-26 (2018)
The aim of this study was to assess the degree of the implementation and satisfaction of quality certificates in agrifood industries using structured interviews based on International Food Standards (IFS) and British Retail Consortium (BRC), which ha
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e2ec83f0004f9cb56f909a683a9246b5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.