Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Sanitation Standard Operating Procedure"'
Publikováno v:
Jurnal Ilmu Pertanian Indonesia, Vol 26, Iss 1, Pp 60-68 (2021)
Microbial contamination in chicken meat is caused by unsanitary practices during slaughtering in poultry slaughtering house. Poultry slaughtering house need to apply Good Manufacturing Practice (GMP) and Sanitation Standard Operating Procedure (SSOP)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0fb80b6146044c582379fa598c197b2
Publikováno v:
Evergreen. 10(1):510-518
The main characteristics of wet noodle products that determine the quality and limits of food safety are the relatively short shelf life of wet noodle products, 10-12 hours at room temperature due to their high-water content, and the absence of harmf
Publikováno v:
The Journal Gastronomy Tourism; Vol 3, No 1 (2016); 49-57
Gastronomy Tourism Journal; Vol 3, No 1 (2016); 49-57
Gastronomy Tourism Journal; Vol 3, No 1 (2016); 49-57
Problems studied in this research is application of hygiene and sanitation atSuis Butcher Steak House Setiabudhi Bandung. This research is done based onsome guest comment from customer who comes to Suis Butcher Steak HouseSetiabudhi Bandung. This is
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.