Zobrazeno 1 - 10
of 428
pro vyhledávání: '"Sangsuriya, P"'
Autor:
Tanate Panrat, Amornrat Phongdara, Kitti Wuthisathid, Watcharachai Meemetta, Kornsunee Phiwsaiya, Rapeepun Vanichviriyakit, Saengchan Senapin, Pakkakul Sangsuriya
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 19, Iss 7, p e0307976 (2024)
White spot syndrome virus (WSSV) presents a considerable peril to the aquaculture sector, leading to notable financial consequences on a global scale. Previous studies have identified hub proteins, including WSSV051 and WSSV517, as essential binding
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/93b7808b6a62435696f0a3491943ae64
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dong, H T, Taengphu, S, Sangsuriya, P, Charoensapsri, W, Phiwsaiya, K, Sornwatana, T, Khunrae, P, Rattanarojpong, T, Senapin, S
Publikováno v:
In Aquaculture 20 April 2017 473:89-96
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Microbiology, Vol 2020 (2020)
Long pepper (Piper retrofractum Vahl) is a Thai medicinal herb which has been used as one of the common ingredients in variety of Thai foods. Here, we investigated antimicrobial activities of crude bioactive metabolites extracted from fruits of P. re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29e22b34aa1f4dcca10401cc031d9edd
Autor:
Saichuer P; Department of Microbiology, Faculty of Science, King Mongkut's University of Technology Thonburi, Bangkok, 10140, Thailand., Khrisanapant P; Department of Microbiology, Faculty of Science, King Mongkut's University of Technology Thonburi, Bangkok, 10140, Thailand., Senapin S; Fish Health Platform, Center of Excellence for Shrimp Molecular Biology and Biotechnology (Centex Shrimp), Faculty of Science, Mahidol University, Bangkok, 10400, Thailand; National Center for Genetic Engineering and Biotechnology (BIOTEC), National Science and Technology Development Agency (NSTDA), Pathumthani, 12120, Thailand., Rattanarojpong T; Department of Microbiology, Faculty of Science, King Mongkut's University of Technology Thonburi, Bangkok, 10140, Thailand., Somsoros W; Department of Microbiology, Faculty of Science, King Mongkut's University of Technology Thonburi, Bangkok, 10140, Thailand., Khunrae P; Department of Microbiology, Faculty of Science, King Mongkut's University of Technology Thonburi, Bangkok, 10140, Thailand. Electronic address: pongsak.khu@kmutt.ac.th., Sangsuriya P; Aquatic Molecular Genetics and Biotechnology Research Team, National Center for Genetic Engineering and Biotechnology (BIOTEC), National Science and Technology Development Agency (NSTDA), Pathumthani, 12120, Thailand. Electronic address: pakkakul.san@biotec.or.th.
Publikováno v:
Protein expression and purification [Protein Expr Purif] 2024 Mar; Vol. 215, pp. 106412. Date of Electronic Publication: 2023 Dec 15.