Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Sangoyomi, T E"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Esan, V. I.1 vincent.esan@bowen.edu.ng, Sangoyomi, T. E.1, Ajayi, O. A.2, Christensen, M.3, Ogunwole, J. O.1
Publikováno v:
Agronomy Research. 2023, Vol. 21 Issue 2, p711-727. 17p.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 5/29/2023, Vol. 1219 Issue 1, p1-15, 15p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 5/29/2023, Vol. 1219 Issue 1, p1-12, 12p
Publikováno v:
Bowen Journal of Agriculture; Vol 6, No 1 (2016); 81-86
Cowpea (Vigna unguiculata L. Walp) is an important grain legume in sub- Saharan Africa. It is useful both as grain and vegetable. The crop is affected by many factors that constrain its production, with pests and diseases being the most important. Se
Autor:
Sangoyomi, T. E., Alabi, O.
Publikováno v:
Bowen Journal of Agriculture; Vol 6, No 1 (2016); 116-250
Groundnut (Arachis hypogea L.) is an important food and oil legume but its commercial production is often limited to some regions in Nigeria due to attack by pests and diseases. Seven varieties of groundnut released by the Institute for Agricultural
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sangoyomi TE; Department of Crop Protection and Environmental Biology, University of Ibadan, Ibadan, Nigeria., Ekpo EJA; Department of Crop Protection and Environmental Biology, University of Ibadan, Ibadan, Nigeria., Asiedu R; International Institute of Tropical Agriculture (IITA), PMB 5320, Oyo Road, Ibadan, Nigeria.
Publikováno v:
Plant disease [Plant Dis] 2002 Aug; Vol. 86 (8), pp. 919.