Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Sandra M. VÁSQUEZ"'
Publikováno v:
Vitae, Vol 16, Iss 2 (2009)
The application of crude bacteriocins extract (CBE) produced by Lactobacillus plantarum LPBM10 is tested on the microbiological and sensory characteristics of rib filets (Longissimus dorsi) vacuum packing for 31 days storage at 3°C. As parameters of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c57cf3fa00bb4315975846bb7ed87a81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vitae, Vol 16, Iss 2, Pp 191-200 (2009)
Se evalúa la aplicación de extracto crudo de bacteriocinas (ECB), producido por Lactobacillus plantarum LPBM10 sobre las características microbiológicas y sensoriales de filetes de solomo redondo (Longissimus dorsi) empacado al vacío, durante 31
Autor:
Benjamin M Bohrer, Carlos Prentice, Claudio Gabiatti, Loong-Tak Lim, Rafael C. Rodrigues, Sandra M. Vasquez Mejia
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 4, Iss 1 (2020)
The objective of this research was to incorporate an ingredient obtained from spent cellulose casings in beef emulsion modeling systems. The test ingredient (residual sausage casing, RSC) was procured from cellulose sausage casings following thermal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f35e3c802aa34e79b1f4ced7acd906ef
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 3, Iss 1 (2019)
Cooking loss, texture properties, and color of comminuted beef when prepared with breadfruit (Artocarpus altilis) flour or other flour sources was evaluated using 2 separate studies. Flour sources tested in these studies (against a negative control w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9e26d10f7ac4d19a236f14552e4e20e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.