Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Sandôra, Diego"'
Autor:
Barreto, Nathália Martins Bomfim1 (AUTHOR), Sandôra, Diego1 (AUTHOR), Braz, Bernardo Ferreira2 (AUTHOR), Santelli, Ricardo Erthal2 (AUTHOR), de Oliveira Silva, Fabricio3 (AUTHOR), Monteiro, Mariana4 (AUTHOR) mariana@nutricao.ufrj.br, Perrone, Daniel1 (AUTHOR) mariana@nutricao.ufrj.br
Publikováno v:
Molecules. Nov2022, Vol. 27 Issue 22, p7975. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Fermentation of soybean meal improves isoflavone metabolism after soy biscuit consumption by adults.
Autor:
de Oliveira Silva F; Laboratório de Bioquímica Nutricional e de Alimentos, Department of Biochemistry, Chemistry Institute, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil.; Laboratório de Desenvolvimento e Análise Sensorial de Alimentos, Department of Natural Products and Food, Pharmacy Faculty, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil., Lemos TC; Laboratório de Bioquímica Nutricional e de Alimentos, Department of Biochemistry, Chemistry Institute, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil.; Laboratório de Alimentos Funcionais, Nutrition Institute, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil., Sandôra D; Laboratório de Bioquímica Nutricional e de Alimentos, Department of Biochemistry, Chemistry Institute, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil., Monteiro M; Laboratório de Alimentos Funcionais, Nutrition Institute, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil., Perrone D; Laboratório de Bioquímica Nutricional e de Alimentos, Department of Biochemistry, Chemistry Institute, Federal University of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2020 May; Vol. 100 (7), pp. 2991-2998. Date of Electronic Publication: 2020 Mar 10.