Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Sancho, M. T"'
We calculate the automorphism group of a complete toric variety $X$ with torus $T_M$. We prove that the radical unipotent of $Aut_k^0X$ is a semidirect product of additive groups, the reductive part is a quotient of a product of lineal groups and we
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1809.09070
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 42, Iss 4, Pp 277-280 (1991)
Grasas y Aceites; Vol. 42 No. 4 (1991); 277-280
Grasas y Aceites; Vol. 42 Núm. 4 (1991); 277-280
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 42 No. 4 (1991); 277-280
Grasas y Aceites; Vol. 42 Núm. 4 (1991); 277-280
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
A fast method for the separation of neutral lipid classes of bee-collected pollen by isocratic HPLC is described using ultraviolet detection at 206 nm and direct injection of the sample into a silica column. The mobile phase was n-hexane-2-propanolac
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 42 No. 2 (1991); 148-150
Grasas y Aceites; Vol. 42 Núm. 2 (1991); 148-150
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 42, Iss 2, Pp 148-150 (1991)
Grasas y Aceites; Vol. 42 Núm. 2 (1991); 148-150
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 42, Iss 2, Pp 148-150 (1991)
Refractive index, acid, saponification, ester, and iodine numbers were determinated in lipids from bee-collected pollen commercially purchased samples. Mean values are 1,4799 (1,4777-1,4825), 62 (48- 83), 142 (102-156), 80 (48-102) and 102 (108-134),
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::420e85f43bd205c9b82fcf3df170476b
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1263
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1263
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry; 2001, Vol. 73 Issue: 4 p417-420, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mato, I., Huidobro, J. F., Sanchez, M. P., Muniategui, S., o, M. A. Fernandez-Mui, Sancho, M. T.
Publikováno v:
Food Chemistry; 1998, Vol. 62 Issue: 4 p503-508, 6p