Zobrazeno 1 - 10
of 480
pro vyhledávání: '"Sanchez-Jerez P"'
Autor:
Polovina Eirini-Slavka, Kourkouni Evelina, Tsigenopoulos Costas S., Sanchez-Jerez Pablo, Ladoukakis Emmanuel D.
Publikováno v:
Aquatic Living Resources, Vol 33, p 7 (2020)
Microsatellite markers were used to investigate the genetic structure of the two most important cultured fish in the Mediterranean Sea, the gilthead seabream (Sparus aurata) and the European seabass (Dicentrarchus labrax), from two (one wild and one
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26fcf551c73741a789550a12d629dd46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Romero, F., Sanchez-Jerez, P., Martínez, G., Hernandez-Contreras, A., Fernandez-Gonzalez, V., Agraso, M.M., Toledo-Guedes, K.
Publikováno v:
In Aquaculture 25 February 2023 565
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fernandez-Gonzalez, V., Ulvan, E.M., Sanchez-Jerez, P., Diserud, O.H., Toledo-Guedes, K., Casado-Coy, N., Klebert, P., Uglem, I.
Publikováno v:
In Aquaculture 30 March 2022 551
Autor:
Mangano, M.C., Berlino, M., Corbari, L., Milisenda, G., Lucchese, M., Terzo, S., Bosch-Belmar, M., Azaza, M.S., Babarro, J.M.F., Bakiu, R., Broitman, B.R., Buschmann, A.H., Christofoletti, R., Dong, Y., Glamuzina, B., Luthman, O., Makridis, P., Nogueira, A.J.A., Palomo, M.G., Dineshram, R., Sanchez-Jerez, P., Sevgili, H., Troell, M., AbouelFadl, K.Y., Azra, M.N., Britz, P., Carrington, E., Celić, I., Choi, F., Qin, C., Dionísio, M.A., Dobroslavić, T., Galli, P., Giannetto, D., Grabowski, J.H., Helmuth, B., Lebata-Ramos, M.J.H., Lim, P.T., Liu, Y., Llorens, S.M., Mirto, S., Pećarević, M., Pita, C., Ragg, N., Ravagnan, E., Saidi, D., Schultz, K., Shaltout, M., Tan, S.H., Thiyagarajan, V., Sarà, G.
Publikováno v:
In Environmental Science and Policy January 2022 127:98-110
Publikováno v:
Aquaculture Environment Interactions, Vol 13, Pp 515-526 (2021)
The warming of the Mediterranean Sea surface is currently estimated to have been 0.4°C per decade for the period 1985-2006, and the increase in water temperature may have negatively affected marine aquaculture, e.g. by decreasing productivity. Devel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7b96cb870094806a33264dfa342f609
Autor:
Javier Atalah, Pablo Sanchez-Jerez
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Seafood and other aquatic food (blue food) are often advocated as sustainable protein sources crucial to meeting global food demand. Consumption choices allow citizens to take actions that reduce the environmental burden of food production and tackle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8707974e98ff474a874c289345015636
Autor:
Gonzalez-Silvera, D., Izquierdo-Gomez, D., Sanchez-Jerez, P., Elbal, M.T., López-Jiménez, J.A., Martínez-López, F.J.
Publikováno v:
In Marine Environmental Research April 2020 156