Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"Sanchez, Hugo D."'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 3 azodicarbonamide
- 3 dough
- 2 ascorbic-acid
- 2 flour
- 2 food industry
- 2 pea flour
- 2 peas
- 2 sodium compounds
- 2 sodium stearoyl lactylate
- 1 azo compounds
- 1 baking
- 1 bioavailability
- 1 calcium
- 1 dialyzability
- 1 edta
- 1 food
- 1 food handling
- 1 functional-properties
- 1 humans
- 1 iron-absorption
- 1 milk
- 1 mineral availability
- 1 mixer
- 1 parameters
- 1 pisum sativum
- 1 pisum-sativum
- 1 quality
- 1 rheological properties
- 1 seeds
- 1 soy flour
- 1 starch
- 1 stearates
- 1 triticum
- 1 whey protein