Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Sancak, H."'
Publikováno v:
Reviews in Analytical Chemistry, Vol 27, Iss 2, Pp 111-122 (2008)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d30e8f4efba43b6b0f1aa906d54f2b6
Publikováno v:
Volume: 14, Issue: 1 41-45
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::3eb04dea0f02f246610e8de83fd40705
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyutbd/issue/21995/236154
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyutbd/issue/21995/236154
Publikováno v:
Volume: 7, Issue: 1 67-73
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
This study w88 carried oul to determine Ihe level of presence of bacterle In (ermented sausages consumed in Van, whlch Iı Important for public health. and to find dul if theyare produc.ed in aecordance wilh standarts am.ı Food Re9l,1lation. In the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::99a4f9e45918cf95afee18cd59a80890
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyuvfd/issue/13756/166690
https://dergipark.org.tr/tr/pub/yyuvfd/issue/13756/166690
Adaptation of Listeria monocytogenes to acidity (Gahan et al., 1996) indicate its possible occurrence in low acid foods. Benkerroum et al., (2003) found that L. monocytogenes in fatty yogurt could survive after a period of 13 days of storage at 7 deg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10157::638a02f800acd46a6e4256ebc2cc09b1
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/342a8844-a18a-4b93-b205-f2f11f3dcbba/oai
https://avesis.yyu.edu.tr/publication/details/342a8844-a18a-4b93-b205-f2f11f3dcbba/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.