Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Sanaullah I"'
Autor:
Javeria Saleem, Rubeena Zakar, Sanaullah Iqbal, Muhammad Arshad, Ruhma Shahzad, Munazza Batool, Muhammad Nawaz, Muhammad Salman Butt, Florian Fischer
Publikováno v:
Trials, Vol 25, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Background The anti-inflammatory and antimicrobial benefits of prebiotics may present an affordable and cost-effective strategy for not only the prevention but also treatment of malnutrition. Therefore, the present trial has been designed wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b766056446374630a69c2a9ab591ccae
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 42, Iss 3, Pp 174-183 (2024)
The global demand for high-quality, nutritious food is increasing, and mushrooms have gained popularity as a healthy dietary option; mushroom consumption is increasing in Pakistan owing to their rich nutritional profile, phytochemicals presence and a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5f2d3a3d98649d493115e4692829d13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Munazza Batool, Javeria Saleem, Rubeena Zakar, Muhammad Salman Butt, Sanaullah Iqbal, Shahroz Haider, Florian Fischer
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 23, Iss 1, Pp 1-7 (2023)
Abstract Background Reasons for undernutrition are food insufficiency, impaired child care, limited access to healthcare, and maternal lack of health literacy. In addition, there are several environmental factors, such as drinking water quality, poor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1d0919d9d4d41a5a670361719e56d53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tayyab Shahzad, Sanaullah Iqbal, Muhammad Nasir, Aftab Ahmad Anjum, Muhammad Imran, Farhan Saeed, Mohamad Fawzi Mahomoodally, Tahir Mehmood, Gokhan Zengin, Zarina Mushtaq, Muzzamal Hussain, Entessar Al Jbawi
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 2514-2529 (2022)
The current research was conducted to investigate and compare the role of functional foods such as probiotics and prebiotics alone or in combinations on the markers of liver damage, oxidative stress markers and inflammatory markers in the nonalcoholi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/accf325e407146e2b9b0b42d8b86888c
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 709 (2024)
The mushrooms oyster (Pleurotus ostreatus) and white button (Agaricus bisporus) contain bioactive compounds that have potential beneficial effects on hypercholesterolemia and cardiovascular diseases. In this study, hypolipidemic and antioxidative pot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7bc3718218c444c6bf4e6fb5a9ce2f6f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.