Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Sanannam B"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chumkiew S; School of Biology, Institute of Science, Suranaree University of Technology, Nakhon-Ratchasima, Thailand., Jamklang M; School of Preclinical Sciences, Suranaree University of Technology, Nakhon-Ratchasima, Thailand., Wangboon C; School of Preclinical Sciences, Suranaree University of Technology, Nakhon-Ratchasima, Thailand., Penkhrue W; School of Preclinical Sciences, Suranaree University of Technology, Nakhon-Ratchasima, Thailand., Mangmee N; School of Biology, Institute of Science, Suranaree University of Technology, Nakhon-Ratchasima, Thailand., Sakheatkarn K; School of Biology, Institute of Science, Suranaree University of Technology, Nakhon-Ratchasima, Thailand., Martviset P; Department of Preclinical Science, Faculty of Medicine, Thammasat University, Pathum Thani, Thailand.; Thammasat University Research Unit in Nutraceuticals and Food Safety, Thammasat University, Pathum Thani, Thailand., Chantree P; Department of Preclinical Science, Faculty of Medicine, Thammasat University, Pathum Thani, Thailand.; Thammasat University Research Unit in Nutraceuticals and Food Safety, Thammasat University, Pathum Thani, Thailand., Chaimon S; Department of Preclinical Science, Faculty of Medicine, Thammasat University, Pathum Thani, Thailand., Sanannam B; Department of Preclinical Science, Faculty of Medicine, Thammasat University, Pathum Thani, Thailand., Thanee M; Department of Pathology, Faculty of Medicine, Khon Kaen University, Khon Kaen, Thailand., Suksawat M; Khon Kaen University International Phenome Laboratory, Khon Kaen University Science Park, Innovation and Enterprise Affairs, Khon Kaen University, Khon Kaen, Thailand.; International College, Khon Kaen University, Khon Kaen, Thailand., Phetcharaburanin J; Khon Kaen University International Phenome Laboratory, Khon Kaen University Science Park, Innovation and Enterprise Affairs, Khon Kaen University, Khon Kaen, Thailand.; Systems Biosciences and Computational Medicine, Faculty of Medicine, Khon Kaen University, Khon Kaen, Thailand.
Publikováno v:
PloS one [PLoS One] 2024 Oct 24; Vol. 19 (10), pp. e0307157. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 24 (Print Publication: 2024).