Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"San Andres, Manuel Ignacio"'
Autor:
Waxman, Samanta, Prados, Ana Paula, de Lucas, José Julio, San Andrés, Manuel Ignacio, Regner, Pablo, de Oliveira, Vanesa Costa, de Roodt, Adolfo, Rodríguez, Casilda
Publikováno v:
Journal of Zoo and Wildlife Medicine, 2014 Mar 01. 45(1), 78-85.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/24551228
Autor:
Garcia-Montijano, Marino, de Lucas, J. Julio, Rodríguez, Casilda, González, Fernando, San Andrés, Manuel Ignacio, Waxman, Samanta
Publikováno v:
Journal of Avian Medicine and Surgery, 2012 Mar 01. 26(1), 6-10.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41497483
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iriondo-DeHond, Amaia, Rodriguez-Bertos, Antonio, Nuñez, Fernando, San Andres, Manuel Ignacio, Sanchez-Fortun, Sebastián, Castillo, M. Dolores del
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Trabajo presentado al Fifth International Congress on Cocoa Coffee and Tea (Cocotea), celebrado en Bremen (Alemania) del 26 al 28 de junio de 2019.
[Background] Coffee silverskin (CS) is a thin tegument of the outer layer of the green coffee bea
[Background] Coffee silverskin (CS) is a thin tegument of the outer layer of the green coffee bea
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::bf25b6c10da44a82651a171a6a5ae394
http://hdl.handle.net/10261/195445
http://hdl.handle.net/10261/195445
Autor:
Iriondo-DeHond, Amaia, Sanchez-Fortun, Sebastián, San Andres, Manuel Ignacio, Castillo, M. Dolores del
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Trabajo presentado a la 5th International ISEKI_Food Conference: "The Food system Approach: New Challenges for Education, Research and Industry", celebrada en Stuttgart (Alemania) del 3 al 5 de julio de 0218.
The present investigation aimed to p
The present investigation aimed to p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5eddd6ee479c68c39dba9638d34f51a9
http://hdl.handle.net/10261/194873
http://hdl.handle.net/10261/194873
Autor:
Iriondo-DeHond, Amaia, Aparicio García, Natalia, Fernández-Gómez, Beatriz, Guisantes Batan, Eduardo, Velazquez-Escobar, Francisco, Blanch, Gracia P., San Andres, Manuel Ignacio, Sanchez-Fortun, Sebastián, Castillo, M. Dolores del
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Resumen del trabajo presentado a la 5th International ISEKI_Food Conference: "The food system approach: new challenges for education, research and industry", celebrada en Stuttgart (Alemania) del 3 al 5 de julio de 2018.
Very recently, the term
Very recently, the term
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6bdd6b4d034190291c28681375257655
http://hdl.handle.net/10261/171673
http://hdl.handle.net/10261/171673
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Iriondo-DeHond, Amaia, Rios, Maria Belen, Herrera, Teresa, Rodriguez-Bertos, Antonio, Nuñez, Fernando, San Andres, Manuel Ignacio, Sanchez-Fortun, Sebastian, del Castillo, Maria Dolores
Publikováno v:
Nutrients; Nov2019, Vol. 11 Issue 11, p2693, 1p
Autor:
Iriondo-DeHond, Amaia1 amaia.iriondo@csic.es, Aparicio García, Natalia1 n.aparicio@ictan.csic.es, Fernandez-Gomez, Beatriz1 b.fernandez@csic.es, Guisantes-Batan, Eduardo1 eduardo.guisantes@uclm.es, Velázquez Escobar, Francisco1 velazquez.escobar@chem.tu-berlin.de, Blanch, Gracia Patricia1 gblanch@ictan.csic.es, San Andres, Manuel Ignacio1 misanand@ucm.es, Sanchez-Fortun, Sebastián1 fortun@ucm.es, del Castillo, María Dolores1 mdolores.delcastillo@csic.es
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. Jan2019, Vol. 51, p194-204. 11p.