Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Samuel Vizcaíno P"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Leidy Botero, Samuel Vizcaíno, Winston Quiñones, Fernando Echeverri, Jesús Gil, Diego Durango
Publikováno v:
Biotechnology Reports, Vol 29, Iss , Pp e00601- (2021)
Isoflavonoid phytoalexins (isoflavones: genistein, 2′-hydroxygenistein, and daidzein; isoflavanones: dalbergioidin and kievitone; coumestrol; pterocarpans: phaseollidin and phaseollin; and the isoflavan: phaseollinisoflavan) production in response
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4998e819468b402baf18378f7b73e6a5
Publikováno v:
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín, Vol 71, Iss 3, Pp 8563-8572 (2018)
The effect of extracts, essential oil, and their major constituents from parsley (Petroselinum crispum (Mill.) Fuss.) against the phytopathogenic fungus Collectotrichum acutatum was evaluated by the poisoned agar method. Results showed that all extra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccc7b4c0c01848eb883cc85a63e3b6e9
Publikováno v:
Chilean journal of agricultural research v.72 n.4 2012
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
SciELO Chile
CONICYT Chile
instacron:CONICYT
El crecimiento de hongos durante pre- y poscosecha de frutas puede causar el deterioro y resultar en una reduccion en la calidad y cantidad. El objetivo del presente trabajo fue investigar la eficiencia de cuatro extractos (n-hexano, diclorometano, a
Publikováno v:
Chilean Journal of Agricultural Research, Vol 72, Iss 4, Pp 507-515 (2012)
The growth of fungi during pre - and postharvest of fruits may cause spoilage and result in a reduction in quality and quantity. The aim of the present work was to investigate the efficacy of four extracts (n-hexane, dichlorometane, ethyl acetate, an