Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Samuel Niyomukiza"'
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 10, Iss 1, Pp 9-19 (2023)
Background and Objective: Amylase is a hydrolytic enzyme that breaks starch into simple sugars. This enzyme includes uses in starch production, brewery, detergent formulation, paper production and pharmaceuticals as a digest aid. The aim of the prese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8a6ffc1b0874ffc90108b142dd12d63
Autor:
Muazu Issifu, Edinah K. Songoro, Samuel Niyomukiza, Elijah Miinda Ateka, Justus Onguso, Victoria Wambui Ngumi
Publikováno v:
Universal Journal of Agricultural Research. 10:667-681
Autor:
Samuel NIYOMUKIZA
Publikováno v:
Biointerface Research in Applied Chemistry. 13:310
Amylase and protease are enzymes that have potential applications in the food industry, detergent formulation, pharmaceuticals, waste degradation, and the dehairing process in the leather-making industry. In the current study, fifty-six bacteria were
Publikováno v:
World Journal of Microbiology and Biotechnology. 35
Neutral proteases have broad application as additives in modern laundry detergents and therefore, thermostability is an integral parameter for effective production of protein crystals. To improve thermostability, the contribution of individual residu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samuel, Niyomukiza, Bao, Teng, Zhang, Xian, Yang, Taowei, Xu, Meijuan, Li, Xin, Komera, Irene, Philibert, Tuyishime, Rao, Zhiming
Publikováno v:
Journal of Chemical Technology & Biotechnology; Sep2017, Vol. 92 Issue 9, p2477-2487, 11p