Zobrazeno 1 - 10
of 196
pro vyhledávání: '"Samosorn A"'
Autor:
Sudyoung, Natthida1 (AUTHOR) natthida.sud@gmail.com, Samosorn, Siritron2 (AUTHOR) siritron@g.swu.ac.th, Dolsophon, Kulvadee2 (AUTHOR) kulvadee@g.swu.ac.th, Nantavisai, Kwannan3 (AUTHOR) kwannan@g.swu.ac.th, Pringsulaka, Onanong1 (AUTHOR) opringsulaka@gmail.com, Sirikantaramas, Supaart4 (AUTHOR) supaart.s@chula.ac.th, Oikawa, Akira5 (AUTHOR) oikawa.akira.7j@kyoto-u.ac.jp, Sarawaneeyaruk, Siriruk1 (AUTHOR) siriruk@g.swu.ac.th
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Dec2024, Vol. 25 Issue 23, p12593. 23p.
Autor:
Suwan Aekram, Wittaya Prompuge, Piyapong Wongkhunkaew, Bunyarit Samosorn, Worakrit Doncomephang, Noppadol Treerat, Boonjerd Kanjanna
Publikováno v:
Food Agricultural Sciences and Technology (FAST), Vol 10, Iss 1, Pp 29-41 (2024)
The objective of the research was to develop an image processing algorithm for analyzing the color change of leafy green salad using Green Oak as a sample. The research was divided into two parts. The initial step was to construct an image acquisitio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b1efa5077a94eac8835b8e44a8eaed5
Autor:
Sena Veazey, Nicole Caldwell, David Luellen, Angela Samosorn, Allison McGlasson, Patricia Colston, Craig Fenrich, Jose Salinas, Jared Mike, Jacob Rivera, Maria Serio-Melvin
Publikováno v:
BioMedInformatics, Vol 4, Iss 1, Pp 709-720 (2024)
Critical care injuries, such as burn trauma, require specialized skillsets and knowledge. A clinical decision support system to aid clinicians in providing burn patient management can increase proficiency and provide knowledge content for specific in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b9328aa72d1417280ede7f79fe4d9e8
Autor:
Yaowapa Meeampun, Titiporn Panyachanakul, Siritron Samosorn, Kulvadee Dolsophon, Rossaporn Jiamjariyatam, Wanlapa Lorliam, Jantima Arnthong, Surisa Suwannarangsee, Prapakorn Tantayotai, Sukhumaporn Krajangsang
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Arabica coffee is the most popular and best-selling type of coffee. During coffee fermentation, microorganisms are essential for the production of metabolites and volatile compounds that affect coffee flavor quality. This work aimed to study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d69fbb8b8034fc983d1abe1af03793d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gyedu, Adam, Mehta, Kajal, Baidoo, Hilary, Addo, Dorcas, Abdullah, Mohammed, Mesic, Aldina, Samosorn, Angela, Cancio, Leopoldo C., Nakarmi, Kiran, Stewart, Barclay T.
Publikováno v:
In Burns June 2023 49(4):820-829
Autor:
Mahingsapun, Rattiyakorn, Tantayotai, Prapakorn, Panyachanakul, Titiporn, Samosorn, Siritron, Dolsophon, Kulvadee, Jiamjariyatam, Rossaporn, Lorliam, Wanlapa, Srisuk, Nantana, Krajangsang, Sukhumaporn
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2022 48
Autor:
Jiamjariyatam, Rossaporn, Samosorn, Siritron, Dolsophon, Kulvadee, Tantayotai, Prapakorn, Lorliam, Wanlapa, Krajangsang, Sukhumaporn
Publikováno v:
Journal of Culinary Science & Technology; 2024, Vol. 22 Issue 6, p1111-1126, 16p